Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

AΣΚΗΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΣΕ 13ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΓΚΕΖΙ !

No Comments Share:

13 χρονών παιδί που έγραψε σύνθημα στο δρόμο με σπρέι-μπογιάς δικάζεται για φθορά δημόσιας περιουσίας

page_savciya-gore-13-yasindaki-gezici-ya-hapse-ya-yuvaya-gitmeli_073282340

Ο μαθητής δημοτικού Β.Τ. ο οποίος κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων του πάρκου Γκεζί έγραψε με μπογιά σε δρόμο του Τσανάκκαλε ¨κυβέρνηση παραιτήσου¨, ¨Θάνατος στον φασισμό¨ και ¨Fuck the police¨, παρά την έκθεση του ψυχολόγου που ανέφερε πως ¨στερείται της ωριμότητας αντίληψης του αδικήματος και των αποτελεσμάτων της¨ και παρά το ότι σύμφωνα με το νόμο δεν είναι ποινικά υπεύθυνος, του υπεβλήθη μήνυση για φθορά δημόσιας περιουσίας. Ο εισαγγελέας ζητά να του επιβληθεί ποινή μέχρι δύο έτη φυλάκισης ή διαφορετικά να τοποθετηθεί το παιδί σε εστία.

…………….

Η αστυνομία έλεγξε τα βίντεο από τις κάμερες και εντόπισε πως τα σπρέι τα είχε γράψει ο μαθητής Β.Τ. Με έγγραφο που έστειλε ο υποδιοικητής της αστυνομίας του νομού Τεφίκ Γκιουρεστσί ζήτησε την άσκηση δίωξης κατά του 13χρονου με βάση το άρθρο 301 για ¨προσβολή του τουρκικού έθνους, της τουρκικής δημοκρατίας, των κρατικών οργάνων και υπηρεσιών¨.

………………….

Ο εισαγγελέας Καγιά έστειλε έγγραφο στην ιατροδικαστική του Τσανάκκαλε ρωτώντας αν ο Β.Τ. έχει ή όχι την ωριμότητα να αντιληφθεί την νομική σημασία του αδικήματος και τα αποτελέσματα της. Σε έγγραφο που απεστάλη μια μέρα αργότερα προς την εισαγγελία με την υπογραφή της γιατρού Οζλέμ Γιουξεκμπάς αναφέρεται πως ¨ ο μαθητής δεν διαθέτει την ψυχολογική ωριμότητα να αντιληφθεί την σημασία και στα αποτελέσματα της πράξης του¨

Ο εισαγγελέας την ίδια μέρα που έλαβε το έγγραφο ετοίμασε κατηγορητήριο και υπέβαλλε μήνυση.

……………..

T24.com.tr 10/12/2013

Previous Article

¨ΕΠΙΘΕΣΗ¨ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΟΡΑΝΙΟΥ….

Next Article

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *