Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΘΑΛΨΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΓΚΕΖΙ

0 σχόλια Share:

To AKP τώρα κυνηγά τους φαρμακοποιούς

akpeczaci34534656745

Το υπουργείο Υγείας διεξάγει έρευνα σχετικά με τα φάρμακα που κατασχέθηκαν στην διάρκεια της αντίστασης του πάρκου Γκεζί. To υπουργείο διεξάγει επίσης έρευνα σε βάρος των φαρμακοποιών που πιστεύεται πως τα προμήθευσαν.

Το υπουργείο Υγείας διεξάγει έρευνα σε βάρος των φαρμακοποιών σχετικά με τα φάρμακα που κατασχέθηκαν από την αστυνομία και είχαν χρησιμοποιηθεί από τους διαδηλωτές γιά να προστατευτούν από τα δακρυγόνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Τ24 το υπουργείο που διεξάγει έρευνα σε βάρος των εθελοντών γιατρών που μετείχαν στα πρόχειρα νοσηλευτήρια, άρχισε τώρα και έρευνα σχετικά με τα κατασχεθέντα φάρμακα.

Σύμφωνα με το άρθρο της Μπουρτζού Τζανσού από την εφημερίδα Μπιργκιούν, επιθεωρητές εξουσιοδοτημένοι από το υπουργείο υγείας, ετοίμασαν σχετική αναφορά για τα φαρμακεία και τα νοσοκομεία που στήριξαν φαρμακευτικά τους τραυματίες των επεισοδίων.

Ποινή 450 λιρών για φάρμακο που δόθηκε

Οι επιθεωρητές που ορίστηκαν από τον Οργανισμό Φαρμάκων και Ιατρικών Συσκευών, μέσω του συστήματος δεδομένων εντόπισαν από ποιό σημείο πουλήθηκαν τα κατασχεθέντα φάρμακα και ´άρχισαν έρευνες στα εν λόγω φαρμακεία και νοσοκομεία.

Ανακοινώθηκε πως για τα μεν φαρμακεία που τα πούλησαν ενδεχομένως δίχως απόδειξη θα κοπεί πρόστιμο που αρχίζει από 450 λίρες, ενώ για το νοσοκομειακό προσωπικό που έβγαλε δίχως άδεια νοσοκομειακό υλικό θα γίνει ΕΔΕ.

…………..

Haber.sol.org. 26/9/2013

Previous Article

MIA EΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΙΣΜΑΗΛ ΜΠΕΣΙΚΤΣΙ

Next Article

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ FITCH

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *