Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TA ΠΑΘΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

0 σχόλια Share:

 

 

Ετοιμάστηκε το κατηγορητήριο για τον δημοσιογράφο του πρακτορείου Μεσοποταμία Αχμέτ Κανμπάλ, ο οποίος συνελήφθη στις 8/2 μετά από έρευνα που άρχισε η εισαγγελία της Μερσίνας, μετά από την έναρξη των επιθέσεων των ΤΕΔ και του OSO στο Άφριν στις 20 Ιανουαρίου.

Με εντολή από την εισαγγελία Μερσίνας ο φάκελος στάλθηκε στην εισαγγελία Σμύρνης και εκεί αναφέρεται πως ο Κανμπάλ αλυσιδωτά και δια του τύπου  ¨έκανε προπαγάνδα παράνομης οργάνωσης¨ και έτσι αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 9 ετών.

Το κατηγορητήριο προσμετρά ως αδικήματα 31 αναρτήσεις που έκανε στο τουίττερ ο Κανμπάλ , ενώ θεωρείται ως αδίκημα και η δημοσίευση φωτογραφιών που διέψευδαν τους ισχυρισμούς των ΤΕΔ πως ¨στην επιχείρηση στο Άφριν δεν υπήρξαν θάνατοι πολιτών, αλλά αυτοί που πέθαναν ήταν τρομοκράτες¨.

Μαζί με τις ειδήσεις του Κανμπάλ που θεωρήθηκαν αδίκημα, αδίκημα θεωρήθηκε και η είδηση σχετικά με την συνέντευξη που είχε πάρει αρχισυντάκτη της εφημερίδας ΑΦΡΙΚΑ Σενέρ Λεβέντ, που μετά από την έναρξη των επιθέσεων στο Άφριν είχε στοχοποιήσει τον Ερντογάν και στην οποία είχε τίτλο ¨Για εκείνους είναι κατάκτηση, για εμένα είναι εισβολή¨.

…………………

http://www.afrikagazetesi.net/Afrika-Arsiv/Nisan%202018/6%20Nisan%20Cuma.pdf

6/4/2018

Previous Article

Άγιος Ιωάννης ο Κουλικάς και Άγιος Ιωάννης ο Ναύκληρος

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *