Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

1960 ειδήσεις παρεμποδίστηκαν & 24 δημοσιογράφοι προφυλακίστηκαν…

No Comments Share:

1960 ειδήσεις παρεμποδίστηκαν και 24 δημοσιογράφοι προφυλακίστηκαν

Σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε η Ένωση Δημοσιογράφων Ντιτζλε Φιράτ(DFG), παρουσίασε την αναφορά για τις παραβιάσεις δικαιωμάτων των δημοσιογράφων του έτους 2020. σύμφωνα με την αναφορά στο έτος 2020 συνελήφθησαν 79 δημοσιογράφοι, 24 προφυλακίστηκαν, 19 δέχθηκαν επίθεση και 1960 ειδήσεις παρεμποδίστηκαν.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ένωσης Ντίτζλε Μουφτούογλου, τόνισε πως στο έτος 2020 οι διώξεις κατά των δημοσιογράφων έλαβαν μία συστηματική μορφή. Ο Μουφτούογλου είπε πως “Συλλήψεις, προφυλακίσεις διώξεις, μηνύσεις, ποινές φυλάκισης παρεμπόδιση πρόσβασης, συσκότιση καναλιού. Οι εργαζόμενοι του τύπου που δεν μπαίνουν στη χαβούζα των ΜΜΕ που έχει διαμορφώσει η εξουσία, αυτοί που προσπαθούν να αποτελέσουν την φωνή των διαφορετικών και κινούνται με την αρχή της τιμίας και γενναίας ειδησεογραφίας, στέλνονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
…..
…..

https://www.gazeteduvar.com.tr/bin-960-haber-engellendi-24-gazeteci-tutuklandi-haber-1509211

4/1/2021

Σχ. : Στην Τουρκία υπάρχει ταχύτατος δικαστικός μηχανισμός παρεμπόδισης της διαδικτυακής πρόσβασης σε ειδήσεις που δεν είναι αρεστές στο καθεστώς της Άγκυρας. Με μια απλή προσφυγή η ¨σωστή¨ δικαστική απόφαση βγαίνει γρήγορα…

Previous Article

¨Άθλια στάση η στήριξη της ΕΕ προς την Κύπρο”

Next Article

Ήρθε για διακοπές και προφυλακίστηκε για ανάρτηση του 2019….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *