Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ανάπηρος ανακρίθηκε νύχτα και επί ώρες στην αστυνομία για άρθρο που ΘΑ έγραφε !

0 σχόλια Share:

Περιστατικό που τερματίζει την ελευθεροτυπία : Δημοσιογράφος ανακρίθηκε στην αστυνομία για άρθρο που σκεπτόταν να γράψει

Στην Τουρκία όπου η ελευθεροτυπία και η ελευθερία έκφρασης έχουν πιάσει πάτο, ένας δημοσιογράφος κλήθηκε για κατάθεση στην αστυνομία με την υποψία πως θα έγραφε μία είδηση για την 15η Ιουλίου.

Στην ελευθερία του τύπου στην οποία βρίσκεται στην 154 θέση μεταξύ 18ο χωρών
Στην επαρχία Ντεμιρτζί της Μαγνησίας, ο Μουσταφά Τεμίζ-αρχισυντάκτης της εφημερίδας Son Haber, με εισαγγελική εντολή ελληνική βραδινές ώρες θα καταθέσει με την υποψία πως θα έγραφε άρθρο σχετικά με την 15η Ιουλίου που θα ήταν ένα ενάντιο στο κόμμα ΑΚΡ.

ΑΝΑΚΡΙΘΗΚΕ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ
Ο δημοσιογράφος Μουσταφά Τεμιζ που είναι ανάπηρος με ποσοστό 90%, μετέβη στην αστυνομία όπου ανακρίθηκε έως τα μεσάνυχτα. και καθώς την αστυνομία δεν είχε τουαλέτα για αναπήρους δεν μπόρεσα να πάει καν στην τουαλέτα. Το βράδυ η εκτύπωση του φύλου της τοπικής εφημερίδας αφέθηκε ελεύθερος. Και μετά από ένα βασανιστικό ταξίδι με το αναπηρικό καροτσάκι έφτασε στο σπίτι του.

Ο ίδιος είπε ότι κλήθηκε στην αστυνομία για να μην μπορέσει να γράψει άρθρο για την 15η Ιουλίου. Μάλιστα υπέβαλε καταγγελία προ το Συμβούλιο Δικαστών και Εισαγγελέων για τον εισαγγελέα που έβαλε να τον καλέσουν.

https://www.furkanhaber.net/basin-ozgurlugunu-bitiren-olay-15-temmuz-haberi-yazabilir-suphesiyle-emniyete-cagrildi.html

17/7/2020

Previous Article

Μπορέλ : Αν οι μετανάστες επιδιώκουν να διεισδύσουν σε μια χώρα διά της βίας, οι δυνάμεις ασφαλείας της έχουν καθήκον να υπερασπιστούν τα σύνορα

Next Article

Παρέλαση ευζώνων – βίντεο !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *