Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Νέες φυλακές, πολλές φυλακές, φυλακές παντού !

0 σχόλια Share:

……………..

Σύμφωνα με την απάντηση της Γενικής Διεύθυνσης Ποινών και Καταστημάτων Κράτησης του υπουργείου Δικαιοσύνης, ανάμεσα στις 114 φυλακές που ανεγείρονται, οι δύο είναι γυναικείες, μια είναι ανοιχτή για γυναίκες και δύο είναι φυλακές για ανήλικους. Ανακοινώθηκε πως η συνολική χωρητικότητα των 114 αυτών καταστημάτων κράτησης είναι 73.448 άτομα. Ενώ η χωρητικότητα των 23 καταστημάτων κράτησης που βρίσκονται στο στάδιο της προκήρυξης για την κατασκευή τους, είναι 14.519, με μία μόνο εξ αυτών να είναι φυλακή για γυναίκες.

Δεν δόθηκε απάντηση σχετικά με το κόστος των καταστημάτων κράτησης που ανεγείρονται και αυτών που είναι στο στάδιο της προκήρυξης.
Στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2019 υπάρχουν 353 καταστήματα κράτησης και η συνολική τους χωρητικότητα είναι 218.950 άτομα. Από τις 353 φυλακές οι 75 είναι ανοιχτού τύπου, οι 7 είναι ανοιχτού τύπου για γυναίκες, οι 9 κλειστού τύπου για γυναίκες, οι 7 κλειστού τύπου για ανήλικους και οι 4 είναι αναμορφωτήρια.

 Τα τελευταία δύο χρόνια κατασκευάστηκαν 27 φυλακές

Ανακοινώθηκε πως στα έτη 2018 και 2019 ολοκληρώθηκε η κατασκευή 27 καταστημάτων κράτησης. Η συνολική χωρητικότητα αυτών των νέων φυλακών είναι 16.566 άτομα.
……
Μετά από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ η Τουρκία είναι τρίτη στις φυλακίσεις

Ο βουλευτής Αντιγκιουζελ σχολιάζοντας την απάντηση, είπε τα εξής : “στην Τουρκία καθημερινά αυξάνει τον αριθμό των προφυλακισμένων και καταδικασμένων. Στις χώρες του ΟΑΣΕ,  η Τουρκία είναι δεύτερη μετά από τις ΗΠΑ στα ποσοστά φυλακίσεων. Ενώ στις ΗΠΑ με πληθυσμό 330 εκ, ο αριθμός των προφυλακισμένων και καταδικασμένων ανά 100.000 άτομα είναι 655 στην Τουρκία με πληθυσμό 82 εκατομμύρια άτομα είναι 318. είναι πολύ πικρό ότι η Τουρκία η οποία σε τομείς όπως η παιδεία η εκπαίδευση η τεχνολογία και σε άλλα σημεία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της λίστας του ΟΑΣΕ, στα ποσοστά φυλάκισης βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
Οι προφυλακίσεις στην Τουρκία, έχουν καταστεί ποινές δίχως δίκη, άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν προσαχθεί ενώπιον του δικαστηρίου, που δεν ξέρουν καν το αδίκημα τους, κρατούνται για μήνες ή και χρόνια στις φυλακές….. ”
…….
http://www.diken.com.tr/23u-ihale-asamasinda-137-yeni-cezaevi-yolda-toplam-ek-kapasite-88-bin/

15/7/2019

Previous Article

Προκαλεί τους Αμερικανούς… βίντεο

Next Article

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!