Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ….

No Comments Share:

Κοινoποίησε τραγούδι στο Facebook και έχασε την δουλειά του

Ο 43χρονος Ερόλ Τζειλάν που εργάζεται σε κέντρο υγείας κοινοποίησε στο facebok ένα τραγούδι. Καθώς όμως μετά το τραγούδι προστέθηκαν σχόλια ενάντια στο ΑΚΠ, τον έδιωξαν από την δουλειά.

ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ –Στις 17 Σεπτεμβρίου 2010 ο Ερόλ Τζεϊλάν πατέρας δύο παιδιών και εργαζόμενος εδώ και 15 χρόνια στο κέντρο υγείας Γιακάκεντ, ανέβασε από τον υπολογιστή του στην δουλειά στην ιστοσελίδα του στο facebook το τραγούδι ¨Απέκλεισα, απέκλεισα¨ που είχε τραγουδήσει σε τηλεοπτικό κανάλι ο Βολκάν Κονάκ.

Καθώς όμως μετά το τραγούδι προστέθηκαν ως σχόλια βρισιές και προσβολές προς το ΑΚΠ, η νομαρχία Σαμψούντας άρχισε έρευνα σε βάρος του. Στην ΕΔΕ που του έγινε αναφερόταν πως ¨Στις 17 Σεπτεμβρίου 2010, στις 09.59 χρησιμοποιώντας κρατική περιουσία έγραψε στην ιστοσελίδα του στο facebook σχόλια υβριστικά για πολιτικό κόμμα¨.

¨ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ¨

Ο Ερόλ Τζεϊλάν απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας πως αυτός απλά ανέβασε ένα τραγούδι και ότι τα σχόλια δεν τα έγραψε ο ίδιος.

……………….

Το Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας τον ζήτησε ξανά την υπεράσπιση του ενώ τον μετέθεσε στις 4-6-2011 στο Άρτβιν. Επίσης του υπεβλήθη μήνυση για ¨Προσβολή του Τουρκικού Έθνους και Της κυβέρνησης της Τουρκικής Δημοκρατίας¨. Μετά από την έρευνα που διεξήγαγε η εισαγγελία του Αλατσάμ στις 12-5-2011 αποφάσισε πως δεν θα ασκηθεί δίωξη εναντίον του.

Παρόλα αυτά όμως ο Ανώτατο Συμβούλιο υγείας με απόφαση του στις 20-7-2011 τον σταμάτησε από δημόσιο υπάλληλο με βάση το άρθρο 125 του Υπαλληλικού Κώδικα……

Εφ. Ραντικάλ 3-2-2012

Previous Article

ΧΑΡΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΤΑΦΩΝ

Next Article

ΜΝΗΜΗ ΑΝΤΡΕΑ ΣΑΝΤΟΡΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *