Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TO KOYKOΥΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ…

0 σχόλια Share:

Ο Ερντογάν στήριξε τους υπουργούς του : Μια απελπισμένη διαδικασία

recep-tayyip-erdogan_0_0

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν  στηρίζοντας τους 4 πρώην υπουργούς του δήλωσε πως ¨Η διαδικασία που στήθηκε πάνω στους 4 πρώην υπουργούς, είναι μια απόλυτα απελπισμένη διαδικασία. Που έγινε με την σκέψη αφού δεν πέτυχαν εκεί μήπως μπορούμε να πετύχουμε εδώ¨.

………………….

Ο Ερντογάν είπε :  Η Τουρκία όπως έγινε και στο παρελθόν θα γινόταν μια χώρα που θα πρόσθετε περιουσία στην περιουσία του λόμπι των τόκων. Αυτοί οι οποίοι απέτυχαν στο πραξικόπημα που επιχείρησαν στην περίοδο 17-25 Δεκεμβρίου, ευρισκόμενοι σε απελπισία επιχείρησαν και επιχειρούν να παρέμβουν με μια νέα ομάδα επιχειρήσεων.  Η διαδικασία που στήθηκε πάνω στους 4 πρώην υπουργούς, είναι μια απόλυτα απελπισμένη διαδικασία. Που έγινε με την σκέψη αφού δεν πέτυχαν εκεί μήπως μπορούμε να πετύχουμε εδώ.

Τότε ήμουν πρωθυπουργός. Όταν όντας πρωθυπουργός, είπαν ¨να στήσουμε οπωσδήποτε μια ερευνητική επιτροπή για αυτή την υπόθεση¨, εμείς είπαμε ¨ε ας ιδρύσουμε¨. Εμείς δεν έχουμε κάτι που να διστάζουμε σχετικά με αυτά. Ιδρύσαμε. Μετά από την ίδρυση, η επιτροπή εργάστηκε και χτες έφτασε στην τελική της απόφαση.

……………

……………

Haber.sol.org   6/1/2015 

Σχ : Στην επιτροπή που διερεύνησε τις περιπτώσεις των τεσσάρων υπουργών, το ΑΚΡ είχε την πλειοψηφία και φυσικά κατέληξε στην ΜΗ παραπομπή τους. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί από την βουλή όπου φυσικά κυριαρχεί το ΑΚΡ. Είναι το γνωστό : κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Previous Article

H ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΗΔΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ !

Next Article

ΒΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eleifend Aenean quis, ultricies id ut fringilla vel, Aliquam adipiscing vulputate, Phasellus