Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

7 έτη φυλάκισης για ένα κακόγουστο αστείο στο Τουίττερ !

No Comments Share:

Η Πουτζά στην επικαιρότητα, διότι τιμωρήθηκε σε 7 έτη φυλάκισης για ένα τουίτ της

Η Σελέν Πινάρ Ισίκ που είναι γνωστή στα σόσιαλ μίντια ως ¨Πουτζά¨, δικάστηκε με την κατηγορία ¨εξώθησης σε χρήση ναρκωτικών ουσιών¨ και καταδικάστηκε σε 7 έτη φυλάκισης.


Στην συγγραφέα και φαινόμενο των σόσιαλ μίντια Σελέν Πινάρ Ισίκ και στον Μπουράκ Αϊντογντούογλου-παρατσούκλι  ¨Μπαρι Σοπράνο¨, ασκήθηκε δίωξη για θαυμασμό εμπορίου ναρκωτικών. Ολοκληρώθηκε η δίκη της Πουτζά σχετικά με το τουίτ ¨Εκατοντάδες φτωχοί πάνε ψωμί στο σπίτι τους, από το εμπόριο ναρκωτικών¨ που είχε γράψει. Στην προηγούμενη δικάσιμο της υπόθεσης στις 28 Μαΐου, η Σελέν Πινάρ Ισίκ είχε δηλώσει πως δεν στόχευε στο να θαυμάσει το εμπόριο ναρκωτικών.

Η δίκη άρχισε το 2018 και η Πουτζά αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης 10 ετών, ενώ στο κατηγορητήριο αναφερόταν πως ¨Υπονοώντας πως οι άνθρωποι στο Μεντελίν της Κολομβίας παραμένουν στην ζωή χάρη στο εμπόριο ναρκωτικών και πως έτσι μπορούν και πηγαίνουν ψωμί στο σπίτι τους, εξώθησε σε χρήση ναρκωτικών ουσιών¨.
……………….
Τελευταία, στην εκδίκαση της 2895 είχε πάρει αναβολή για Ιούλιο. Στο τέλος της δίκης η Πουτζά τιμωρήθηκε σε 7 έτη φυλάκισης. Η Πουτζά δακρυσμένη ανακοίνωσε την απόφαση της μέσω Instagram.

 

Σε κάθε ευκαιρία της κάνατε επίθεση σαν πεινασμένα σκυλιά, ότι κι αν έλεγε και έκανε, την καταγγέλατε. Στο τέλος λόγω ενός αστείου τουίτ, προκαλέσετε την καταδίκη της σε 7 έτη φυλακής. Είστε απαίσιοι άνθρωποι ! Εύχομαι όσο ζήσατε να ζήσατε !

 

Είναι απίστευτο πως η Πουτζά τιμωρήθηκε σε 7 έτη φυλακή για ένα τουίτ-αποτυχία για τον Εσκομπάρ. Την ώρα που βιαστές, δάρτες και ληστές ζούνε άνετα, είναι ανόητο να είναι έγκλημα ένα τουίτ. Για μια ακόμη φορά είδαμε το πόσο βρώμικο είναι το νομικό μας σύστημα.

……………

Attığı Tweet Yüzünden 7 Yıl Hapis Cezası Alan Pucca Sosyal Medyanın Gündeminde

12/7/2019

Previous Article

Υπουργείο Αμύνης της Τουρκίας : Άρχισε η παράδοση των S-400

Next Article

Περιπολία κατά των επιθετικών σκυλιών !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *