Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εισαγγελέας προς το θύμα : ¨Κι εγώ γυναίκα είμαι, εμένα γιατί δεν με βιάζουν;¨

No Comments Share:

Εισαγγελέας που πήρε την κατάθεση της Τ.Μ. : Εμένα γιατί δεν με βιάζουν;

Η Τ.Μ. που υπέστη σεξουαλική επίθεση από το ν καθηγητή Δρ. Χασάν Μπιλγκιλί, περιέγραψε στο δικαστήριο πως ο αστυνομικός που παρέλαβε την καταγγελία της, της είπε ¨Είσαι σίγουρη; Κοίτα ο άνθρωπος είναι παντρεμένος¨, ενώ η εισαγγελέας της είπε πως ¨Κι εγώ γυναίκα είμαι, εμένα γιατί δεν με βιάζουν;¨.

Συνεχίζεται στο 31ο Κακουργιοδικείο Αγκύρας η δίκη σε βάρος του καθηγητή Χασάν Μπιλγκιλί που προφυλακίστηκε και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος καθώς κατηγορείται πως στις 3 Απριλίου προέβη σε σεξουαλική επίθεση σε βάρος της Τ.Μ.-κτηνιάτρου-εργαζομένης στην κλινική για ζώα στην οποία είναι ιδιοκτήτης. Κατηγορούμενοι επίσης είναι ο κτηνίατρος Σερκάν Ντουρμάζ που κατηγορείται για συνέργεια και ο γυναικολόγος Χουσείν Σενγιούρτ.

………………

Η Τ.Μ. ανέφερε πως λόγω της συμπεριφοράς των αστυνομικών δεν μπόρεσε να δώσει άνετα κατάθεση και για αυτό αργότερα στην εισαγγελία πρόσθεσε και άλλα.  Ανέφερε πως η εισαγγελέας της είπε Κι εγώ γυναίκα είμαι και εσύ γυναίκα, κοίτα εμένα εδώ με βιάζουν; Εσύ για ποιο λόγο δέχθηκες επίθεση; Κοίτα το βίντεο, σαν να έχεις μπει εσύ μόνη σου στο χέρι του Μπιλγκιλί. ¨

……………

http://mezopotamyaajansi21.com/tum-haberler/content/view/79443

11/12/2019

Previous Article

Αμερικανός υπουργός Αμύνης Έσπερ : ¨Το YPG δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση¨

Next Article

Βίντεο από χτύπημα ανταρτών κατά των τουρκοδίαιτων τζιχαντιστών στην Β. Συρία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *