Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 77ΧΡΟΝΗ

0 σχόλια Share:

Η Ναζιφέ Μπαμπαγιγίτ θέλησε να στείλει ζακέτα στον γιό της που είναι στο βουνό και καταδικάστηκε να φορά  ηλεκτρονικές χειροπέδες !

Η 77 ετών Ναζιφέ Μπαμπαγιγίτ κάτοικος του χωριού Πέλιτλι της επαρχίας Γκέμπζε του Κοτζάελι, επί τρεις μήνες ζει με ηλεκτρονική χειροπέδες επειδή θέλησε να στείλει ζακέτα στον γιο της που είναι μέλος του ΠΚΚ στο βουνό !

ΚΟΤΖΑΕΛΙ – Όταν η Μπαμπαγιγίτ προσπάθησε να στείλει στον γιό της ζακέτα και φωτογραφία διαβατηρίου, δεν έμεινε κάτι που να μην της συνέβη. Συνελήφθη για το αδίκημα της ¨συνέργειας σε τρομοκρατική οργάνωση¨, πέρασε 12 μέρες στο κρατητήριο και καταδικάστηκε αρχικά σε 6 χρόνια φυλάκιση, και ακολούθως με απόρριψη από το Ανώτατο Δικαστήριο 2 χρόνια και 1 μήνα. Η ποινή της Μπαμπαγιγίτ μετά από προσφυγή που έκαναν οι συγγενείς της και στα πλαίσια του νόμου που είναι γνωστός ως ¨νόμος Ερμπακάν¨, μετατράπηκε σε ¨κατ΄οίκον φυλάκιση¨, και της τοποθετήθηκε ηλεκτρονική χειροπέδες. Την Μπαμπαγιγίτ η οποία πλέον δεν μπορεί να βγει ούτε στον κήπο, επισκέφτηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής Α. Λεβέντ Τουζέλ, οποίος είπε πως πρόκειται για μια ανθρώπινη ντροπή, πρόσθεσε πως θα θέσει το θέμα στην βουλή.

………………….

Εφ.Ραντικάλ 20-4-2013

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΥΡΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *