Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΕΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ…

0 σχόλια Share:

Tην βραδιά που ξυλοκοπήθηκε ο Αλή Ισμαήλ Κορκμάζ και οι 23 κάμερες ήταν χαλασμένες

page_ali-ismail-korkmazin-dovuldugu-gece-23-kamera-da-bozukmus_852894436

Ερωτήματα γεννά το γεγονός πως κατά την νύχτα που εδάρη ο Αλή Ισμαήλ Κορκμάζ, και οι 23 κάμερες στον δρόμο του περιστατικού ήταν χαλασμένες.

………….

Σύμφωνα με το άρθρο του Ισμαήλ Σαϊμάζ από την Ραντικάλ, οι κάμερες της τροχαίας (MOBESE) ήταν χαλασμένες, ενώ των επιχειρήσεων σε αυτόν τον δρόμο ¨άλλες ήταν χαλασμένες, άλλες δεν είχαν φακό, σε άλλες ο διακόπτης ήταν κατεβασμένος, και άλλες χάλασαν από το νερό που έριξαν τα αστυνομικά οχήματα ΤΟΜΑ. Και όμως οι πιο σημαντικές αποδείξεις στην υπόθεση Κορκμάζ, βγήκαν από τις εικόνες από το βίντεο ενός φούρνου. Διαπιστώθηκε από τις κάμερες ότι αστυνομικοί και άλλα άτομα με ξύλα στα χέρια έδειραν τον Κορκμάζ.

………………….

T24 2/11/2013

Σχ : Ο Κορκμάζ υπήρξε ένα από τους νεκρούς της περιόδου της αντίστασης Γκεζί. Σε διαδήλωση υποστήριξης στο Εσκισεχίρ, βρέθηκε απομονωμένος σε ένα δρόμο, και εκείνη την στιγμή του επιτέθηκαν 4-5, κάποιοι εξ αυτών με ξύλα και ένας εξ αυτών αστυνομικός που ουσιαστικά τον λιντσάρισαν. Έφυγε τραυματισμένος και λίγο αργότερα κατέληξε. Στην έρευνα που έγινε λοιπόν για την περισυλλογή πειστηρίων βρέθηκε πως όλες οι κάμερες στο δρομάκι ήταν ¨χαλασμένες¨…. 

Previous Article

ΑΥΞΗΣΗ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ

Next Article

Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΣ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *