Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TA ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ…

0 σχόλια Share:

 

Πρωτιά στον κόσμο… Μήνυση 500.000 λιρών στην εφημερίδα μας για τα Paradise Papers

Tήν ώρα που τα Paradise Papers αποκάλυψαν εταιρίες οφσόρ που έχουν 126 πολιτικοι και παγκόσμιοι ηγέτες σε όλο τον κόσμο, η μόνη μήνυση ήρθε από τον Μπιναλί Γιλντιρίμ.Ο Γιλντιρίμ αρχικά το παραδέχτηκε και μετά χαρακτηρίζοντας την είδηση ¨επίθεση στα προσωπικά του δικαιώματα¨ υπέβαλλε μήνυση ζητώντας 500 χιλιάδες λίρες.

Το Διεθνές Κονσόρτσιουμ Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ) μέλος του οποίου είναι και η Τζουμχουριέτ μαζί με 96 ΜΜΕ  δημοσίευσαν έγγραφα από τα οποία προκύπτει πως μεταξύ άλλων οι Ερκάμ και Μπουλέντ Γιλντιρίμ- γιοί του πρωθυπουργού Γιλντιρίμ έχουν στην Μάλτα 5 εταιρίες. Μετά από αυτό ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιντιρίμ μαζί με τους γιους του υπέβαλλε μήνυση 500.000 λιρών κατά της εφημερίδας μας για ¨επίθεση στα προσωπικά δικαιώματα¨ του. Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ ζητάει 250.000 λίρες ως αποζημίωση για ηθική βλάβη και από 125.000 οι δύο γιοί του.

…………….

O Μπιναλί Γιλντιρίμ την Τρίτη πριν από το ταξίδι του στις ΗΠΑ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αποδεχόμενος ουσιαστικά  την ύπαρξη των εταιριών, είχε δηλώσει πως ¨Εγώ έχω ασυλία αλλά οι γιοι μου όχι. Ζητώ ιδιαίτερα να διεξαχθεί έρευνα¨, ανέφερε πως οι γιοί του ασχολούνται με την ναυτιλία και είχε πει πως ¨Η ναυτιλία είναι μια παγκόσμια δουλειά. Παντού στον κόσμο υπάρχουν εταιρίες, σημεία επαφής υπάρχουν. Εν προκειμένω δεν υπάρχει τίποτε κρυφό¨. Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ όμως πριν περάσει μια εβδομάδα, υπέβαλλε μήνυση.

………………….

Τζομχουριέτ  10/11/2017

Previous Article

MENOΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ-ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ

Next Article

Ιστορική συνεργασία Μουφτείας και ΓΑΚ, με σπαρτακικό προξενειό!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!