Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ…

No Comments Share:

Μέσα ομιλία, έξω σπρέι πιπεριού

Στην έναρξη του εκπαιδευτικού έτους στο πανεπιστήμιο Άγκυρας, ο Ερντογάν έκανε ομιλία με έμφαση στην δημοκρατία. Αλλά εκείνη την ώρα φοιτητές που βρισκόταν έξω δεχόταν χημικά.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μετείχε στα εγκαίνια του ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 του πανεπιστημίου της Άγκυρας που έγιναν στο κτίριο Μορφολογίας. Ο Ερντογάν στην ομιλία που έκανε απευθυνόμενος στους φοιτητές ανέφερε πως ¨Η Τουρκία στο παρελθόν αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα και καταστροφές στην οικονομική, πολιτική και κοινωνική ζωή. Για να μην αντιμετωπίσουμε πάλι τα ίδια στο μέλλον, σας παρακαλώ να υποστηρίζετε πάντα με την συμπεριφορά σας την ανεκτικότητα, την προσέγγιση και την δημοκρατία.¨ Πριν από την ομιλία του Ερντογάν 19 φοιτητές που θελαν να διαμαρτυρηθούνε εναντίον του, δέχτηκαν χημικά από την αστυνομία και συνελήφθησαν.

Επεισοδιακή υπήρξε χτες η μέρα στο πανεπιστήμιο Άγκυρας όπου θα μιλούσε ο Ερντογάν. Από νωρίς το πρωί αστυνομικοί και σεκιούριτι είχαν λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας , ενώ στο κτίριο Μορφολογίας όπου θα γινόταν η ομιλία έγιναν δεκτοί μόνο όσοι ήταν γραμμένη σε ειδική λίστα. Φοιτητές και καθηγητές μπήκαν μέσα μετά από έρευνα που τους έγινε. Κατά την ώρα του ερχομού του Ερντογάν στο πανεπιστήμιο 19 φοιτητές θέλησαν να διαμαρτυρηθούν. Οι δυνάμεις ασφαλείας έστησαν οδόφραγμα και όταν η ομάδα των φοιτητών αντιστάθηκε, χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού. Αστυνομικοί συνέλαβαν αυτά τα άτομα που επέμεναν.

……………….

Εμπόδιο διαπίστευσης σε δύο δημοσιογράφους

Στο μεταξύ στην δημοσιογράφο της εφημερίδας Μπιργκιούν Μπουρτζού Τζανσού και σε έναν ανταποκριτή του πρακτορείου Ντίτζλε τους είπαν πως ¨Δεν έχετε διαπίστευση, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση¨, και τους έβγαλαν έξω.

Εφ Ταράφ 3/10/2012

Previous Article

ΤΕΤΡΑΩΡΟΦΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

Next Article

¨Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΗΝ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *