Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ : ΜΑΥΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

0 σχόλια Share:

Ρίχνετε μέσα τους ανθρώπους, για χρόνια μαυρίζουν τις ζωές ανθρώπων που δεν ξέρουν τις αποφάσεις.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αλή Μπαμπατζάν στα εγκαίνια του Οικονομικού Φόρουμ του Ουλουντάγ, έκανε εντυπωσιακές δηλώσεις για τις μακροχρόνιες εκδικάσεις υποθέσεων.

Ο Μπαμπατζάν ανέφερε πως μια Τουρκία η οποία δεν είναι πραγματικά κράτος δικαίου, αποτελεί όνειρο να γίνει μια από τις πιο μεγάλες οικονομίες του κόσμου.

Ο Μπαμπατζάν ανέφερε τα εξής :

¨Ο χρόνος εκδίκασης πρέπει οπωσδήποτε να περιοριστεί. Χρειάζονται προβλέψιμες αποφάσεις. Δύο υποθέσεις που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους φτάνουν να τελειώσουν εντελώς διαφορετικά σε δύο διαφορετικά δικαστήρια. Το κατώτερο με το ανώτατο δικαστήριο φτάνουν να βγάζουν αποφάσεις διαφορετικές κατά 180 μοίρες. Από την μια είναι ανάγκη να αυξήσουμε τον αριθμό των ανθρώπων στην δικαιοσύνη. Στα 8,5-9 χρόνια που είμαστε στην εξουσία δεν αυξήσαμε τον αριθμό των δικαστών και εισαγγελέων. Κάθε βήμα που προσπαθήσαμε να κάνουμε εμποδίστηκε από την ίδια τη δικαιοσύνη. Εκατομμύρια υποθέσεις…Η πιο απλή υπόθεση διαρκεί 3-4 χρόνια. Βλέπουμε τις παραγραφές.

Μαυρίζουν τις ζωές Μαυρίζουν τις ζωές των ανθρώπων είτε επειδή δεν αποδίδεται δικαιοσύνη είτε συλλαμβάνετε τους ανθρώπους και τους πετάτε μέσα, για χρόνια άνθρωποι κρατούνται στις φυλακές χωρίς να ξέρουν ποια θα είναι η απόφαση στην υπόθεση τους. Στις φυλακές μας βρίσκονται 140 χιλιάδες άτομα και μεγάλο μέρος εξ αυτών είναι προφυλακισμένοι. Δεν είναι καταδικασμένοι. Δεν είναι ακόμη σίγουρο το τι θα γίνει σε βάρος τους. Μαυρίζουν τις ζωές ανθρώπων.

 Εφ. Χουριέτ 16-3-2012

Previous Article

¨O TR1 ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΙΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ¨

Next Article

ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 12 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *