Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Επιτέλους αποφυλάκιση για 3 από τους κορυφαίους Τούρκους διανοούμενους…

0 σχόλια Share:

Αθώωση για τον Μεχμέτ Αλτάν και αποφυλάκιση για τους Αχμέτ Αλτάν και Ναζλί Ιλιτζακ

Εκδόθηκε δικαστική απόφαση σχετικά με την δομή της κοινότητας Γκιουλέν στα ΜΜΕ. Ο Μεχμέτ Αλταν ο οποίος δικαζόταν χωρίς να κρατείται αθωώθηκε, ενώ οι Αχμέτ Αλτάν και Ναζλί Ιλιτζακ αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Η απόφαση αποτελούσε την  κατηγορία σε βάρος τους, τους ήταν μέλη της κοινότητας Γκιουλέν στα ΜΜΕ και ότι είχαν κάνει έκκληση για πραξικόπημα.

Το δικαστήριο Για τον Μεχμέτ Αλτάν αποφάσισε την αθώωση του, την Ναζλί Ιλιτζακ την τιμώρησε σε οκτώ έτη και εννέα μήνες φυλάκισης και την αποφυλάκισε με περιοριστικούς όρους, ενώ το ίδιο έκανε και για τον Αχμέτ Αλτάν που τον τιμώρησε σε 10,5 έτη φυλάκισης.
…….

https://www.artigercek.com/haberler/ltan-kardesler-ve-nazli-ilicak-davasinda-yeni-gelisme

4/11/2019

Σχ : Πρόκειται για τρεις συγγραφείς- διανοούμενους της Τουρκίας οι οποίοι έχουν γράψει ιστορία με τα άρθρα τους. Μάλιστα στα πρώτα χρόνια της διακυβέρνησής του Ερντογάν τον στήριξαν !
Στην πρωτόδικη απόφαση οι τρεις αυτοί τιμωρήθηκαν από το 26ο κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης σε ισόβια καθώς το δικαστήριο έκρινε πως ήταν ένοχοι για το αδίκημα της “απόπειρας ανατροπής της συνταγματικής τάξης της Τουρκικής Δημοκρατίας μέσω χρήσης βίας”.
Ένα από τα επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της Ιλιτζακ ήταν ότι εργάστηκε στην εφημερίδα Μπουγκιουν (!) που εκ των υστέρων την έκλεισαν επειδή ήταν του Γκιουλέν…. 
Για τον δε Αχμέτ Αλτάν η “απόδειξη”  ήταν πώς δημόσια πέρασε υποσυνείδητα μηνύματα (….)  που αποτελούσαν λέει  ¨έκκληση για πραξικόπημα¨ !!!!

Previous Article

Ελλ. υπότιτλοι σε βίντεο : Ο υπουργός Εσωτερικών βρίζει τον δήμαρχο Κων/λης….

Next Article

Απάντηση στον μητροπολίτη Δημητριάδος – και όχι μόνο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

odio elementum Donec ante. leo mi, commodo at Sed Nullam