Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O AΡΙΝΤΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ !

0 σχόλια Share:

Υπονοούμενο για 4,5-5 χρόνια φυλάκισης

22496313

Ο Αρίντς αναφερόμενος στα έγγραφα του MGK που δημοσίευσε η εφημερίδα Ταράφ δήλωσε : ¨ Ένας άνθρωπος που προβάλλει τον εαυτό του ως υποψήφιο για το βραβείο επιτυχημένης δημοσιογραφίας Πούλιτζερ, θα πρέπει να σκεφτεί ότι μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με μια ποινή και να το κάνει αυτό εσκεμμένα και με θάρρος¨.

…………….

Ο Αρίντς αναφερόμενος στα έγγραφα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας που δημοσίευσε η εφημερίδα Ταράφ είπε πως ¨Κάποιοι λένε πως η εφημερίδα που το έκανε αυτό, το είχε κάνει και στο παρελθόν, τότε ήταν καλό για εσάς ενώ τώρα το λέτε κακό. Λοιπόν όχι, κατηγορηματικά δεν το βλέπουμε έτσι.

Δημοσιογραφικά αν το βλέπετε μπορεί να το δείτε σαν επιτυχία, αφήστε το στην άκρη αυτό, αλλά η δημοσίευση στην πρώτη σελίδα εφημερίδας ενός εγγράφου που έπρεπε να παραμείνει κρυφό, σύμφωνα με τον νόμο για το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας συνιστά αδίκημα. Δηλαδή η δημοσιογραφική επιτυχία δεν είναι κάτι που το αίρει αυτό. Αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται πρώτη φορά στην Τουρκία, αλλά υπάρχει και ένα τέλος. Αυτός που το κάνει, αυτός που δείχνει την δημοσιογραφική του επιτυχία, πιστεύω ξέρει ότι αυτό που κάνει είναι αδίκημα. Η ιδιότητα του δημοσιογράφου δεν επιφέρει κάποια εξαίρεση ή διάκριση σχετικά με τα αδικήματα που αναγράφονται στους νόμους. Ένας άνθρωπος που προβάλλει τον εαυτό του ως υποψήφιο για το βραβείο επιτυχημένης δημοσιογραφίας Πούλιτζερ, θα πρέπει να σκεφτεί ότι μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με μια ποινή και να το κάνει αυτό εσκεμμένα και με θάρρος. Για αυτό κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παραπονιέται για αυτό. Τζάμπα μαγκιές δεν χρειάζονται. Να βγείτε και να πείτε πως ¨Εγώ εσκεμμένα το έκανα αυτό, αλλά αυτή είναι η δημοσιογραφία¨ και να αντιμετωπίσετε τις όποιες ποινές του νόμου. Τα 4,5-5 χρόνια φυλάκισης κανείς δεν τα αγνοεί αλλά αυτό είναι ο ηρωισμός¨.

………………

Εφ. Χουριέτ 12/12/2013

Previous Article

ΞΕΦΕΥΓΕΙ ….ΛΙΓΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΣΛΑΝ !

Next Article

1001 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *