Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τον συνέλαβαν στην Πόλη και τον παρέδωσαν στους τρομοκράτες του Μετώπου Νούσρα !

0 σχόλια Share:

Ισχυρισμός : Επειδή δεν είχε ταυτότητα, συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη τον έστειλαν στη Συρία και τον παρέδωσαν στην οργάνωση Μέτωπο Νουσρα

Αναφέρεται πως στα πλαίσια των αστυνομικών επιχειρήσεων που γίνονται για να “συγκεντρωθούν” οι Σύριοι που δεν είναι καταγεγραμμένοι στην Κωνσταντινούπολη, κάποιοι Σύριοι απελάθηκαν και παραδόθηκαν στην οργάνωση μέτωπο Μέτωπο Νούσρα που είναι παραφυάδα της Αλ Κάιντα.

Μετά από την ανακοίνωση που έκανε η νομαρχία Κωνσταντινούπολης στις 22 Ιουλίου, πως οι Σύριοι που δεν είναι καταγεγραμμένοι,  πρέπει ως τις 20 Αυγούστου να μεταβούν στους νομούς όπου καταγράφηκαν, ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλου, δήλωσε πως από τις 12 Ιουλίου έως τώρα στα πλαίσια αυτών των επιχειρήσεων συνελήφθησαν 6.122 άτομα. Ο Σοιλου είπε πως : “Εξ αυτών οι 2.691 ήταν Αφγανοί, 1619 Πακιστανοί και μόνο γύρω στους 1000 οι Σύριοι. Μπαγκλαντές, Ουζμπεκιστάν, Σρι Λάνκα, Μαρόκο, Αλγερία, όλους αυτούς, εκτός από τους Σύριους, τους στέλνουμε στα κέντρα επαναπροώθησης για να σταλούν πίσω στις χώρες τους.
Παρά τις δηλώσεις αυτές του υπουργού,  στην περιοχή Αβτζιλαρ της Κωνσταντινούπολης, ένας μαθητής Λυκείου καταγόμενος από τη Συρία, συνελήφθη επειδή δεν είχε ταυτότητα, του πέρασαν χειροπέδες και τον απέλασαν και τον έστειλαν σε περιοχή της Συρίας που ελέγχεται από το Μέτωπο Νούσρα.
Σύμφωνα με την είδηση από το euronews-τουρκικά την περασμένη εβδομάδα στο προάστιο Αβτζιλαρ, συνελήφθησαν πολλοί Σύριοι λόγω του ότι δεν είχαν ταυτότητα, τους πέρασαν χειροπέδες και τους απέλασαν. Το euronews αναφέρει πως μεταξύ των απελαθέντων ήταν και 18 ετών Αμιγιαντ Ταμπλεχ, ο οποίος αν και είχε ταυτότητα απελάθηκε, ενώ παρατίθενται και οι δηλώσεις της οικογένειάς του. Σύμφωνα με όσα είπαν στο euronews η οικογένειά του, ο γιος τους μαζί με άλλους μαζί του, στάλθηκαν σε περιοχή στην Ιντλίμπ που ελέγχεται από το Μέτωπο Νούσρα.
…….
Ο Αχμέτ ο αδερφός του, λέει πως ο Αμιγιαντ ήταν μαθητής Λυκείου και προσθέτει πως μόλις τον συνέλαβαν μου τηλεφώνησε. Αν και τους είπε πως ξέχασε την ταυτότητα στο σπίτι, αυτοί τον συνέλαβαν και τον έστειλαν σε κέντρο επαναπροώθησης στην Τούζλα. “Πήρα την ταυτότητά του και πρώτα πήγα στη διεύθυνση αλλοδαπών. Εκεί μου είπαν πως αυτοί οι οποίοι είναι να απελαθούν μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Επαναπροώθησης Τούζλας. Πήγα εκεί αλλά αν και τους παρέδωσα την ταυτότητά του την άλλη μέρα τον απέλασαν. Τον έστειλαν στην Ιντλίμπ και την άλλη μέρα μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μου είπε πως εκεί τον παρέδωσαν στο Μέτωπο Νούσρα. Μου είπε πως δεν του έκαναν τίποτε. Δεν ξέρουμε πού ακριβώς είναι. Αλλά ξέρουμε πως είναι σε μία περιοχή κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.


…….
Επίσης αναφέρεται πως ορισμένοι πρόσφυγες οι οποίοι απελάθηκαν τους συνέβαλαν νωρίτερα με το ζόρι να υπογράψουν ένα έγγραφο το οποίο ανέφερε πως “φεύγουμε εθελοντικά”.

İddia: ‘Kimliği yok’ diye İstanbul’dan İdlib’e gönderilip Nusra’ya teslim edildi


26/7/2019

Σχ: Μία ακόμη απόδειξη της συνεργασίας του τουρκικού κράτους με τους τρομοκράτες ισλαμιστές.

Αξίζει πάντως να προσέξουμε και το εξής. Πριν καν τελειώσει η διορία που είχαν δώσει ως τις 20 Αυγούστου η αστυνομία κάνει επιχειρήσεις, συλλαμβάνει και απελαύνει μετανάστες. Τα κράτη τα οποία θέλουν να παραμείνουν εθνικά κράτη έτσι κάνουν. Αλλιώς αν παραδίδεσαι στο συρφετό των ΜΚΟ θα καταντήσεις κάτι άλλο και σίγουρα όχι Ελλάδα.

Previous Article

Βίντεο-Νεολαίοι του φασιστικού ΜΗΡ δέρνονται μεταξύ τους…

Next Article

Πολύ ¨προχωρημένοι¨ στην ζωοφιλία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *