Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡ…

No Comments Share:

Αποδείχτηκε πως τα οχήματα με τα οποία τα στελέχη της ΜΙΤ συνόδευαν τα TIR ήταν της Αλ Κάιντα !

22886697

Αποκαλύφθηκε πως τα αυτοκίνητα τα οποία οδηγούσαν τα μέλη της ΜΙΤ συνοδεύοντας τα φορτηγά TIR που μετέφεραν όπλα στις συμμορίες της Συρίας, ανήκαν στην Αλ Κάιντα.
Οι δύο δικαστικοί οι οποίοι συνελήφθησαν και αργότερα προφυλακίστηκαν, σχετικά με την έρευνα  που διεξήγαγαν σχετικά με τα φορτηγά της ΜΙΤ που μετέφεραν στα Άδανα όπλα, κατά τις καταθέσεις τους που δόθηκαν και καταγράφηκαν με βίντεο, έδωσαν εντυπωσιακές πληροφορίες. Σύμφωνα με το κείμενο της Αρζού Γιλντίζ από την Grihat, οι εισαγγελείς είπαν πως το αυτοκίνητο τύπου Fiat Linea με αρ. κυκλ. 31 Y 5060  με το οποίο  στις 1 Ιανουαρίου 2014 τα μέλη της ΜΙΤ συνόδευαν τα φορτηγά TIR, ήταν καταχωρημένο στο όνομα του Αχμέτ Ντεμίρ που δραστηριοποιείται στα Άδανα υπέρ της Αλ Κάιντα. Το όχημα αυτό πέρασε στο όνομα του στις 18/12/2013.

Έγινε αντιληπτό πως ο επιθεωρητής Αρίφ Σαμί Καγιά που αιτήθηκε την προφυλάκιση των εισαγγελέων, αυτήν και άλλες παρόμοιες πληροφορίες τις απέκρυψε από το συμβούλιο.

Στην κατάθεση τους οι εισαγγελείς ανέφεραν πως στον φάκελο της έρευνας υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω άτομο και τις σχέσεις του με την Αλ Κάιντα και ότι σε σχετική έρευνα που είχε κάνει η Ασφάλεια για αυτόν, είχε διαπιστωθεί πως από το 2008 και μετά είχε αγοράσει και πουλήσει πάνω από 30 οχήματα.

………………..
………………..
Haber.sol.org  13/5/2015
Σχ : Είναι η υπόθεση κατά την οποία η στρατοχωροφυλακή Αδάνων μετά από καταγγελία σταμάτησε τότε φορτηγά που μετέφεραν όπλα για τις συμμορίες της Συρίας. Τα μέλη της ΜΙΤ που συνόδευαν το φορτηγό έβγαλαν όπλα (!) κατά της στρατοχωροφυλακής και του εισαγγελέα και τελικά δεν τους άφησαν να τα κατασχέσουν. Σε λίγο άλλωστε ήρθε άνωθεν (….) εντολή να σταματήσει αμέσως η έρευνα. Μετά από αυτό το περιστατικό λοιπόν ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι από πλευράς διωκτικών αρχών κατηγορήθηκαν και κάποιοι προφυλακίστηκαν για… απόπειρα πραξικοπήματος !!!

Previous Article

ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Next Article

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.