Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΦΕΣΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ…

No Comments Share:

Έφεση κατά του βουλεύματος για την υπόθεση της 17ης Δεκεμβρίου

17_aralik_davasi_kararina_64_sayfalik_itiraz_h147251

Ο Ορχάν Ιντζέ-πρώην υποδιευθυντής της αστυνομίας του Φατίχ, ως μόνος καταγγέλλων στην υπόθεση ¨ρουσφετιών και διαφθοράς¨ της 17ης Δεκεμβρίου, υπέβαλε έφεση κατά του βουλεύματος που θέτει στο αρχείο την συγκεκριμένη έρευνα.

Ο Οζτζάν Καρακότς-δικηγόρος του Ιντζέ, υπέβαλε την 64 σελίδων έφεση του στο εν υπηρεσία πρωτοδικείο Κωνσταντινούπολης. Στο τέλος της 64σέλιδης έφεσης, αναφέρεται πως η απόφαση για την μη άσκηση δίωξης, αποτελεί παραβίαση των νόμων, του συντάγματος, της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, των γενικών αρχών της νομοθεσίας και είναι έναντι στην συνείδηση όλης της κοινής γνώμης. Ζητά την άρση της απόφασης για μη άσκηση δίωξης και το άνοιγμα δίκης σε βάρος των 53 εμπλεκόμενων στην δίκη.

 Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ¨ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΩΝ 53 ΑΤΟΜΩΝ¨

Ο εισαγγελέας Εκρέμ Αϊντινέρ-αρμόδιος για αδικήματα τρομοκρατίας και οργανωμένου εγκλήματος, με την 63 σελίδων απόφαση που εξέδωσε στις 16 Οκτωβρίου είχε αποφασίσει να μην ασκηθεί δίωξη στους 53 εμπλεκόμενους – μεταξύ των οποίων ο επιχειρηματίας Ριζά Σαρράφ, ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Λαϊκής Τράπεζας Σουλεϊμάν Ασλάν, ο Μπαρίς Γκιουλέρ(γιός του πρώην υπουργού Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ) και ο Σαλίχ Κααν Τσαλαγιάν(γιός του πρώην υπουργού Οικονομίας Ζαφέρ Τσαλαγιάν)- καθώς όπως ανέφερε στο κείμενο του ¨Δεν περισυλλέγησαν δεόντως οι αποδείξεις, δεν υπήρξε αδίκημα και δεν εντοπίστηκε οποιαδήποτε παράνομη οργάνωση¨. Η απόφαση για την μη άσκηση δίωξης επιδόθηκε στα 53 άτομα και στον Ορχάν Ιντζέ, που ήταν και ο μόνος καταγγέλλων στην έρευνα αυτή.
…………..

DHA  10/11/2014

Σχ : Είναι η υπόθεση με τις μίζες που έπαιρναν τα λαμόγια του κόμματος του Ερντογάν.

Πραγματικά απρόσμενη η κίνηση του θαρραλέου αστυνομικού αλλά μάλλον με προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ταγίπ να αφήσει να ασκηθεί δίωξη σε μια υπόθεση που μπορεί να καταλήξει και στον γιο του.  Και μακάρι να αποδειχτεί ότι κάνουμε λάθος. 

Previous Article

ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΕΡΔΟΥΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 301 ΖΩΕΣ

Next Article

AKP-Allah’ı Kandırma Partisi

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *