Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

Σεβίμ Νταγντελέν : Η Τουρκία κατευθύνεται προς μια ισλαμική δικτατορία

Τουρκικής καταγωγής πολιτικοί που ζούνε στην Γερμανία, αντέδρασαν στην απόφαση της εισαγγελίας της Σηλυβρίας να ανοίξει έρευνα σε βάρος βουλευτών του CHP.

Η Σεβίμ Νταγντελέν-βουλευτής του κόμματος των Πρασίνων στην Ομοσπονδιακή βουλή δήλωσε πως ¨Η διενέργεια έρευνας σε βάρος βουλευτών και οι προφυλακίσεις συνδικαλιστών, δημοσιογράφων και φοιτητών αποτελούν ενδείξεις πως η Τουρκία πορεύεται προς μια ισλαμική δικτατορία. Όλοι υποψιάζονται το ΑΚΡ. Στην χώρα είναι σαν να υπάρχει ένας άνεμος φόβου¨.

Η Νταγντελέν είπε πως η κυβέρνηση της Μέρκελ στηρίζει το ΑΚΡ, και ότι σε αυτές τις χώρες τα οικονομικά συμφέροντα τα βλέπουν πάνω από τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης Αλτόνα στην περιοχή του Αμβούργου Μπεχτσέτ Αλγκάν δήλωσε πως η κυβέρνηση του Ερντογάν βλέπει όλους τους αντιπολιτευόμενους ως ¨εχθρούς¨ και ότι ¨Ο Ερντογάν είναι πιο ανελέητος και διπλοπρόσωπος από τον Χίτλερ¨. Ο Αλγκάν είπε πως στην Τουρκία γίνεται προσπάθεια να στηθεί δικτατορία στην Τουρκία και ότι ο Ερντογάν αναπολεί τον Χίτλερ¨.

Ο Γιουσούφ Ουζουντάγ-δημοτικός σύμβουλος των Πρασίνων στον δήμο του Αμβούργου, δήλωσε πως ¨Η σημερινή πολιτική εξουσία ήρθε με υποσχέσεις αλλά έγινε χειρότερη από τιε εξουσίες του παρελθόντος. Δύο λέξεις λέει ένας υπουργός και εκλαμβάνονται ως εντολές από τους εισαγγελείς ! Το να περιμένεις δημοκρατία από άτομα που δεν έχουν αφομοιώσει την δημοκρατία, δεν επιφέρει άλλο αποτέλεσμα πέραν της απογοήτευσης¨.

Oda TV 13/4/2013

Previous Article

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΔΟΥ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *