Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κορυφαίος διανοούμενος της Τουρκίας προφυλακίστηκε ξανά και το έμαθε από…φιλοκυβερνητική εφημερίδα !

0 σχόλια Share:

Προφυλάκιση ξανά για τον Αχμέτ Αλτάν: πριν από το δικαστήριο το είχε ανακοινώσει η εφημερίδα Σαμπάχ

Έγγραφο το οποίο δεν δόθηκε στον δικηγόρο του Αχμέτ Αλταν από το 27ο Κακουργιοδικείο, έγινε τίτλος στην εφημερίδα Σαμπάχ.

Στο 26ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης την περασμένη εβδομάδα, ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις σχετικά με τις δομές της οργάνωσης Γκιουλεν στα ΜΜΕ. Το δικαστήριο για την κατηγορία της “συνέργειας σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση” τιμώρησε τον Αχμέτ Αλτάν σε 10 έτη και 6 μήνες φυλάκισης, την Ναζλί Ιλιτζακ σε 8 έτη και 9 μήνες φυλάκισης ενώ αθώωσε τον Μεχμέτ Αλταν. Μετά από την απόφαση ο Αχμέτ Αλτάν και η Ναζλί Ιλιτζακ αποφυλακίστηκαν.
Στο διάστημα που μεσολάβησε ο εισαγγελέας προσέφυγε στο 27ο Κακουργιοδικείο, υποστηρίζοντας πως η αποφυλάκιση του Αχμέτ Αλταν δεν ήταν νόμιμη. Αλλά η απόφαση παρά την επιμονή του δικηγόρου του Αλτάν δεν του δόθηκε από το δικαστήριο. Το δικαστήριο απάντησε στην δικηγόρο Τσαλικουσου “Αύριο θα μάθεις”.
Η δικηγόρος Τσαλίκουσου, κοινοποίησε μέσω του twitter αυτά που βίωσε στο 27ο Κακουργιοδικείο.
Ανέφερε πως η απόφαση του δικαστηρίου που δεν της δινόταν, δημοσιεύτηκε στο πλέον σημαντικό ΜΜΕ του κόμματος ΑΚΡ, στην εφημερίδα Σαμπάχ με τίτλο “απόφαση για προφυλάκιση του Αχμέτ Αλταν”.
Στην είδηση που φέρει την υπογραφή Ναζίφ Καραμαν, αναφέρεται πως ” Το 27ο Κακουργιοδικείο εξέτασε την έφεση κατά της αποφυλάκισης. Η σύνθεση του δικαστηρίου έκανε δεκτή την προσφυγή του εισαγγελέα και ακύρωσε την απόφαση αποφυλάκισης για τον Αχμέτ Αλταν. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Αχμέτ Αλτάν”.
…….

https://www.artigercek.com/haberler/mahkemeden-once-sabah-duyurdu-ahmet-altan-a-tutuklama-karari

12/11/2019

Previous Article

Αποτελέσματα της ¨Refugees welcome¨ πολιτικής….

Next Article

Οι Κούρδοι στην Ροζάβα δείχνουν την αγάπη τους στις τουρκικές δυνάμεις…Βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *