Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

THN ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ ΙΣΟΒΙΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ

No Comments Share:

Ποινή ισοβίων αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που σταμάτησαν το όχημα της ΜΙΤ

fft81_mf2158196

 Με την μήνυση που υποβλήθηκε στα Άδανα στα πλαίσια της έρευνας για το σταμάτημα και έλεγχο των φορτηγών TIR, 13 στρατιωτικοί αντιμετωπίζουν την ποινή των ισοβίων.

Στην ανακοίνωση που έγινε από την εισαγγελία των Αδάνων αναφέρεται πως ολοκληρώθηκε η έρευνα σχετικά με τους ύποπτους που σχετίζονται με το σταμάτημα των φορτηγών της ΜΙΤ στις 19 Ιανουαρίου στα ανατολικά διόδια Σίρκελι στην περιοχή Τζεϊχάν και επί της οδού Αδάνων-Γκαζιάντεπ.

Στην ανακοίνωση σχετικά με την μήνυση σε βάρος των 13 στρατιωτικών δίνονται οι εξής πληροφορίες :

¨Από το σύνολο της έρευνας γίνεται αντιληπτό πως με σκοπό την κατασκοπία πέρασαν στα χέρια τους πληροφορίες για τα στοιχεία ταυτότητας, το κινητό τηλέφωνο και πληροφορίες για τον τόπο κατοικίας μελών της ΜΙΤ, με μια στημένη κατηγορία απέσπασαν μια δικαστική απόφαση παρακολούθησης των τηλεφώνων τους, υπέκλεψαν παράνομα τηλεφωνικές συνομιλίες μελών της ΜΙΤ, έμαθαν λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες τους, ενημέρωσαν από πριν την Στρατοχωροφυλακή Αδάνων και έτσι σταματήθηκαν τα φορτηγά της ΜΙΤ¨.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως σε βάρος των στρατιωτικών Ö.K, H.G, G.M, H.K, B.K, H.Ö, E.T, H.İ.K, A.Y, M.Ö, C.K, H.Ü. και S.Y που υπηρετούν στην Διεύθυνση Πληροφοριών Στρατοχωροφυλακής σε Άδανα και Άγκυρα, διαπιστώθηκαν τα εξής :

¨Υποβλήθηκε μήνυση καθώς διαπιστώθηκε προμήθεια πληροφοριών που πρέπει να παραμένουν απόρρητες με σκοπό την πολιτική ή στρατιωτική κατασκοπία¨(άρθρο 328/1 του Τουρκικού Ποινικού Κώδικα), κατηγορία που επιφέρει ποινή από 15 έως 20 έτη φυλάκισης και ¨κοινοποίηση πληροφοριών που πρέπει να παραμένουν απόρρητες με σκοπό την πολιτική ή στρατιωτική κατασκοπία¨, ποινή με την οποία αντιμετωπίζουν την ποινή της ισόβιας φυλάκισης.

…………………

Εφ. Ταράφ 7/5/2014

 Σχ : Εντυπωσιακό ε ; Μετέθεσαν πρώτα όλους τους δικαστές και εισαγγελείς που ενεπλάκησαν σε αυτή την ιστορία και μετά ασκούνε και διώξεις σε βάρος αυτών των ΚΡΑΤΙΚΩΝ λειτουργών που ανακάλυψαν την παράνομη διακίνηση όπλων προς την Συρία ! Ερντογανική δημοκρατία…

Previous Article

ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Next Article

Η ΝΕΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *