Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

9 ETH ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ…

No Comments Share:

 

 

 

Σε 9 έτη φυλάκισης με κατηγορία ¨μέλους παράνομης οργάνωσης¨ τιμωρήθηκε άτομο για το οποίο η αστυνομία είχε δώσει έγγραφο που έλεγε πως ¨δεν έχει σχέση με παράνομες οργανώσεις¨

Ο Ισά Κουταγί ο οποίος κρατούνταν επειδή στο κινητό του βρέθηκαν ποιήματα και δηλώσεις των Αζίζ Νεσίν, Τζεμάλ Σουρεγιά και του πρώην προέδρου της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα, παρά το ότι πήρε αναφορά από την Αστυνομία που βεβαίωνε πως δεν έχει σχέσεις με παράνομες οργανώσεις, το δικαστήριο τον τιμώρησε σε 9 έτη και 9 μήνες φυλάκισης με αυτήν ακριβώς την ίδια κατηγορία.

Σύμφωνα με την είδηση από το πρακτορείο ειδήσεων Μεσοποταμία, όταν συνελήφθη ο 30 ετών Κουτάι, στο κινητό του βρέθηκαν ποιήματα και δηλώσεις των Αζίζ Νεσίν, Τζεμάλ Σουρεγιά, Χοσέ Μουχίκα, Γιλμάζ Γκιουνέϊ , Τσε Γκεβάρα, Αχμέντ Αρίφ, Αταόλ Μπεχράμογλου, Αντνάν Γιουτζέλ και Τζαν Γιουτζέλ, που θεωρήθηκαν ως στοιχεία μέλους παράνομης οργάνωσης.

Ο Κουτάι προφυλακίστηκε στις φυλακές τύπου Τ στην Ούρφα  και στο δικαστήριο έγιναν αποδεκτές όλες οι υποθέσεις που έκανε ο εισαγγελέας που συνέταξε το κατηγορητήριο.  Το δικαστήριο αποδέχτηκε το κατηγορητήριο το οποίο ανέφερε σχετικά με ένα κομμάτι χαρτιού με κουρδικά γράμματα που βρέθηκε πως ¨πρόκειται για κωδικοποιημένη εικόνα σχετικά με δράσεις που θα γινόταν στο επόμενο διάστημα¨. Έτσι παρά την βεβαίωση από την αστυνομία και την στρατοχωροφυλακή πως ¨δεν έχει σχέσεις με παράνομες οργανώσεις¨, τιμωρήθηκε σε 9 έτη και 9 μήνες φυλάκιση.

………….

http://www.diken.com.tr/ uzerinden-siir-cikmisti- emniyetin-orgutle-bagi-yoktur- raporu-verdigi-saniga-orgut- uyeliginden-9-yil-hapis/

3/2/2018

Previous Article

ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ…

Next Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ: ¨ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *