Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H Τουρκία μας ζητάει να τον εκδώσουμε…

0 σχόλια Share:

Ο Τούρκος επιχειρηματίας που αναζητείται και από την Interpol εμφανίστηκε στην Ελλάδα !

Ο Γιασαμ Αγιαβεφε που αναζητείται με ερυθρό δελτίο από την Interpol εμφανίστηκε στην Ελλάδα. Ο Αγιαβεφε έγινε ειδηση με τον τίτλο “Τούρκος δώρισε εξοπλισμό 300 χιλιάδων ευρώ στο ΕΣΥ μέσω της εκκλησίας”.
Ο Αγιαβεφε που καταζητείται στην Τουρκία για το αδίκημα της σύστασης και διαχείρισης ιστοσελίδας διαδικτυακού τζόγου και στοιχημάτων, Τον περασμένο Φεβρουάριο συνελήφθη στην Ελλάδα με σκοπό να εκδοθεί στην Τουρκία.
Στη γραπτή της ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ανέφερε τότε πως “Στα πλαίσια των επιχειρήσεων ενάντια στον παράνομο τζόγο μετά από αίτημα της εισαγγελίας Κωνσταντινούπολης, συνελήφθη από την Interpol Ελλάδας, με σκοπό να εκδοθεί στην Τουρκία, ο Γιασαμ Αγιαβεφε που καταζητείται για σύσταση και διαχείριση ιστοσελίδας με σκοπό τον διαδικτυακό τζόγο και στοιχηματισμό”.

ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ
Στην ιστοσελίδα Fonirodopis.gr, δημοσιεύτηκε σήμερα είδηση και φωτογραφίες με τίτλο “Τούρκος δώρισε εξοπλισμό 300 χιλιάδων ευρώ στο ΕΣΥ μέσω της εκκλησίας”.
Στην είδηση αναφέρεται πως ο Αγιαβεφε παρέδωσε διαμέσου του αρχιμανδρίτη Nικοδήμου Φαρμάκη προς το υπουργείο Υγείας, 60.000 νοσοκομειακές μάσκες 38.750 ιατρικές μάσκες Κ95, 16.500 τεστ γρήγορης ανίχνευσης και 30 αναπνευστήρες, συνολικής αξίας 300 χιλιάδων ευρώ.
Ο 35 ετών Γιασαμ Αγιαβεφε που δραστηριοποιείται στην Τουρκία στον τομέα του τουρισμού σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής :
¨Μένω στην Ελλάδα με την οικογένειά μου τα τελευταία χρόνια λαμβάνοντας προστασία για το πρόσωπό μου και την οικογένειά μου. Εδώ αισθάνομαι ότι βρήκα το αληθινό μου σπίτι. Αυτός είναι ο τόπος που θέλω να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Πραγματικά εδώ είναι το μέρος μου. Για αυτό όσο μπορώ θα συνεχίσω να βοηθάω την εκκλησία της Ελλάδος και το υπουργείο Υγείας.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/interpolin-de-aradigi-turk-is-insani-yunanistanda-ortaya-cikti-5745640/

13/4/2020

Σχ. : Σιγά το αδίκημα….

Δηλαδή όταν τα κάνει το κράτος είναι σωστό να το κάνει ένας ιδιώτης είναι έγκλημα ;…

Η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι ότι το κράτος θέλει το μερίδιο του…

Επίσης το όνομα του δεν ακούγεται και πολύ τούρκικο…

Να σημειώσουμε εδώ πως όταν οι δικαστικές αρχές στην Ελλάδα υποβάλλουν αιτήματα δικαστικής συνδρομής (ουσιαστικά πληροφορίες) ακόμη και για εμπόρους ναρκωτικών-Τουρκους πολίτες, η Τουρκία δεν ανταποκρίνεται ποτέ !…

Previous Article

O Δημήτριος έγινε Μεχμέτ και μετά ξανά Δημήτριος !

Next Article

Βίντεο – Δεν βαστιέται ο εθνικιστής και ουρλιάζει σαν (γκρίζος) λύκος !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *