Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δικά τους τα δικαστήρια, ότι θέλουν κάνουν…

No Comments Share:

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΟΠΛΑ !

Απανωτές αποφάσεις σκάνδαλο από τα δικαστήρια του ΑΚΡ

Η εισαγγελία ανακοίνωσε πως αυτό που έκανε η SETA (δεξαμενή σκέψης του κόμματος AKP), με την αναφορά που περιειχε  τις προσωπικές πληροφορίες των εργαζομένων στην τουρκική εκδοση ξένων ΜΜΕ, “δεν αποτελεί αδίκημα”. Η εισαγγελία τόνισε πως αυτό που έκανε η SETA, βρίσκεται εντός των πλαισίων κοινοποιησης της ελευθερίας της σκέψης. Ο Σύλλογος Εργασιων ΜΜΕ και Νόμου, που πήγε την υπόθεση σκάνδαλο στα δικαστήρια ανακοίνωσε τα εξης: “Η απόφαση περί ελευθερίας της έκφρασης είναι πολύ ειρωνική. Διότι στην Τουρκία όπου οι ασκούντες το επάγγελμα της δημοσιογραφίας βρίσκονται συνεχώς αντιμέτωποι με μηνύσεις και με κατηγορίες περί διαφόρων εγκλημάτων τρομοκρατίας, φαίνεται πως αυτό το δικαίωμα της ελευθερίας έκφρασης, το έχουν μόνο οι φιλοκυβερνητικοί οργανισμοί και τα φιλοκυβερνητικά Μ.Μ.Ε.

Από την άλλη μεριά,στο  αρχείο πήγε η υπόθεση σχετικά με την έκκληση που είχε κάνει στα εγκαίνια ενός καταστήματος ο Σεντάτ Πεκερ-αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης για “να πάρει τα οπλα ο κόσμος”

Η εισαγγελία Ανατολίας ανέφερε πως η έκκληση του Πεκερ για εξοπλισμούς, έγινε με τρόπο που “τόνιζε τα αδειοδοτημενα όπλα”, κάτι που αποτελεί νόμιμο δικαίωμα όλων των πολιτών και κατέληξε πως στην δράση αυτή του Πεκερ, δεν υπήρξε κάποιο αδίκημα.

https://www.facebook.com/1753954904872229/posts/2397574260510287/

30 ARTI

Facebook. 2/8/2019

Previous Article

Τουρκία : Αναζητώντας λύση για τον SOM-J που ΔΕΝ θα ενσωματωθεί στα F-35…

Next Article

Η αντίσταση στο Άφριν συνεχίζεται

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *