Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αγωγή (!) κατά των στρατιωτών και φοιτητών που την βραδιά της απόπειρας πραξικοπήματος ήταν στην γέφυρα του Βοσπόρου…

No Comments Share:

Ενα ακόμη σοκ για τους φυλακισμένους φοιτητές των στρατιωτικών σχολών

Υποβλήθηκε αγωγή κατά των οικογενειών τους.

Οι φοιτητές των στρατιωτικών σχολών οι οποίοι τη βραδιά της 15ης Ιουλίου με εντολή των διοικητών τους και μεταφέρθηκαν στη γέφυρα του Βοσπόρου ενώ τους είχαν πει πως γίνεται τρομοκρατική επίθεση, την ώρα που έχουν τιμωρηθεί με ισόβια ένα ακόμη σοκ ήρθε για τις οικογένειές τους. αστυνομική Διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως υπέβαλε αγωγή κατά των οικογενειών όλων των στρατιωτών και φοιτητών στρατιωτικών σχολών που ήταν εκείνο το βράδυ στη γέφυρα του Βοσπόρου. Το γεγονός αυτό το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στα social media η Μελέκ Τσετινκαγια-μητέρα του τιμωρημένου με ισόβια κάθειρξη φοιτητή στρατιωτικής σχολής Φούρκαν Τσετινκαγια. Η Τσετινκαγια άρχισε γράφοντας πως “Θα γράψω αυτό που επί μέρες σκεφτόμουν να γράψω”. Ακολούθως έγραψε για τις διώξεις που γίνονται σε βάρος των τεσσάρων γιων της Ντονε Κατραν-μητερας του Ραγκιπ Ενες Κατραν- του στρατιώτη που τον σκότωσαν στη γέφυρα του Βοσπόρου κόβοντάς του τον λαιμό.

Έγραψε:”Το κράτος κάνει μια ακόμη δίωξη κατά της Ντονε. Η Αστυνομική Διεύθυνση η Κωνσταντινούπολης υπέβαλε αγωγή κατά όλων των στρατιωτών και φοιτητών στρατιωτικών σχολών που βρισκόταν στη γέφυρα του Βοσπόρου. Μα τι σημασία έχει να ζητάς αποζημίωση από μία μάνα που έχει καεί από τον πόνο του παιδιού της; Εκείνα τα παιδιά δεν ήταν υπό τις διαταγές του Γενικού Επιτελείου και του υπουργείου Αμύνης; Φυσικά και θα επέλθει η θεία δικαιοσύνη, τα βάσανα των μητέρων των φοιτητών και στρατιωτών αρκούν για εσάς”.

https://www.facebook.com/1753954904872229/posts/2371150259819354/

FACEBOOK 26/6/2019

Σχ: Το εντυπωσιακό είναι πως ο τότε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Χουλουσί Ακάρ, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά έγινε και παραμένει υπουργός Αμύνης ! Και την πλήρωσαν και την πληρώνουν με το παραπάνω οι ¨μαρίδες¨…

Στην φωτογραφία ο Ραγκίπ Ενές Κατράν, που τον έσφαξε ο όχλος στην γέφυρα του Βοσπόρου.

Previous Article

Επιθέσεις σε μαγαζιά Σύριων στην Πόλη-Βίντεο

Next Article

Προβλέπεται και μεταφορά τεχνολογίας…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *