Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ TUSHAD ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΖΙΡΒΕ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΤΙΑ

No Comments Share:

Κείμενο του Ιστολόγιου 12/6/2012

Στις 18 Απριλίου 2007 πέντε φανατικοί -χρήσιμοι ηλίθιοι- του τουρκικού κράτους και παρακράτους επιτέθηκαν μέρα μεσημέρι στον προτεσταντικό εκδοτικό οίκο Ζιρβέ στην Μαλάτια. Εκεί έμειναν για ώρες και αφού βασάνισαν με φριχτό τρόπο στο τέλος σκότωσαν κόβοντας τους τον λαιμό, τον Γερμανό χριστιανό Τίλμαν Γκέσκε και τους χριστιανούς Νετζατί Αϊντίν και Ουγούρ Γιουξέλ.Οι φυσικοί αυτουργοί συνελήφθησαν. Τους ηθικούς αυτουργούς τους αναζητά η τουρκική δικαιοσύνη.

Σχετικά λοιπόν με αυτό το θέμα ο Αντέμ Γιαβούζ Αρσλάν-δημοσιογράφος της εφημερίδας Μπουγκιούν έβγαλε βιβλίο στο οποίο δείτε τι αναφέρει (εφ. Μπουγκιούν 11/6/2012) : 

Ο Βουράλ Μπουλέντ Αράλ που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός είναι μέλος της ΜΙΤ. Είχε διεισδύσει σε μια σειρά οργανώσεων όπως η DHKP/C αλλά και σε άλλες δεξιές οργανώσεις.

Τα χρήματα που πήγαιναν στην Μαλάτια δεν τα ξόδευε για την παρακολούθηση της τρομοκρατίας ή του οργανωμένου εγκλήματος αλλά για την παρακολούθηση των ιεραποστόλων.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του Χουρσίτ Τολόν στα πλαίσια της υπόθεσης Εργκενέκον, βρέθηκαν πολλά ντοκουμέντα σχετικά με τις ιεραποστολές.

3 μήνες πριν από το γεγονός, ο τότε διοικητής Στρατοχωροφυλακής Μαλάτιας Μεχμέτ Ουλγκέρ έκανε παρουσίαση με φακέλους σχετικά με τους Γκέσκε και Αϊντίν.

Ο πρώην ιερέας Ιλκέρ Τσινάρ από το 1993 εργαζόταν στο TUSHAD- Τμήμα Εθνικής Στρατηγικής και Επιχειρήσεων (σημ. μεταφρ. : Τμήμα του στρατού).

Ο δημοσιογράφος Αντέμ Γιαβούζ Αρσλάν στο βιβλίο του ¨ Η κορύφωση της Εργκενέκον. Από τον Ντινκ στην Μαλάτια και πως στοχοποιήθηκαν οι μειονότητες¨ αποκαλύπτει το πώς με πλαστές αναφορές των υπηρεσιών ασφαλείας και με παραφουσκωμένα στοιχεία έφτασαν οι ομάδες των ιεραποστόλων να θεωρούνται απειλή, το πώς χρησιμοποιήθηκαν ως πληροφοριοδότες λυκειόπαιδα, το πώς εξωθήθηκαν από τοπικούς αξιωματούχους της Στρατοχωροφυλακής, ενώ αποκαλύπτει και μια σειρά από κρυφούς σχηματισμούς που συζητούνται μέχρι σήμερα.

Το TUSHAD το οποίο κατά το Γενικό Επιτελείο δεν υπάρχει, είχε κάνει και διορισμό !

Η εισαγγελία την περασμένη Παρασκευή παρουσίασε το πρόσθετο κατηγορητήριο σχετικά με την υπόθεση του εκδοτικού οίκου Ζιρβέ στην Μαλάτια.

Με βάση το 761 σελίδων κατηγορητήριο που αφορά 19 κατηγορούμενους, ως πρώτος υπεύθυνος φέρεται να είναι ο απόστρατος στρατηγός Χουρσίτ Τολόν. Στο βιβλίο του Αρσλάν αποκαλύπτεται ο ρόλος του Τολόν στις δολοφονίες στον εκδοτικό οίκο Ζιρβέ καθώς και η ύπαρξη του TUSHAD-κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε αποδειχθεί. Περιλαμβάνονται καταθέσεις σοκ στρατιωτικού-κρυφού μάρτυρα ο οποίος εργάστηκε επί μακρόν στο TUSHAD.

Με βάση τα έγγραφα που περιλαμβάνονται στο βιβλίο όταν στα πλαίσια της Εργκενέκον έγινε έρευνα στο σπίτι του Τολόν βρέθηκαν πολλά έγγραφα και ντοκουμέντα σχετικά με τις ιεραποστολές.

……………….¨

Previous Article

¨TO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΑΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ¨ ! – ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΙΤ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *