Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

No Comments Share:

Ένας ενδιαφέρων διάλογος

mill

Κείμενο του ιστολόγιου   25/5/2014

Ως γνωστό ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύτηκε πολύ να υποδείξει έναν υποψήφιο ευρωβουλευτή από την μειονότητα. Τελικά μετά από τις απανωτές ¨χυλόπιτες” αναδείχθηκε ως υποψήφιος ο Ουμίτ Μεστάν-ένας συμπαθής νέος που εργαζόταν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ. Πλην όμως ο Ζεϊμπέκ επειδή αντιλαμβάνεται με τίνος τις πλάτες εξελέγη, δεν θέλει να δυσαρεστήσει το προξενείο (που με κάθε τρόπο προωθεί το DEB), για αυτό και δεν έχει κάνει ΚΑΜΜΙΑ δήλωση στήριξης προς τον φίλο του και υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ ! Ακόμα και αυτή όμως η στάση του δεν είναι αρκετή σε πολλούς που φαίνεται πως διατηρούν ¨τουρκόμετρο¨, και τον κατηγόρησαν όπως αναφέρει στο σχόλιο του πως ¨στήριξε κάποιους¨….

Για δείτε το σχόλιο του Ζεϊμπέκ στο Facebook αλλά και (κυρίως) την κατηγορία που του απευθύνει ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν…..

Χουσείν Ζεϊμπέκ : 

 Παρά το ότι δεν έχω κάνει καμμία δήλωση σε κανένα ΜΜΕ, η Τρακιανίν Σεσί δημοσίευσε πως στήριξα κάποιους υποψήφιους. Τα δημοσιεύματα αυτά είναι έωλα. Στις δημοτικές και στις ευρωεκλογές ας κερδίσει όποιος το δικαιούται. Εύχομαι επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Με σεβασμό

Βουλευτής Χουσεϊν Ζεϊμπέκ

 

Δρ. Μπουρχάν Μπαράν : Αγαπητέ αδερφέ μου Χουσεΐν, ούτε ακόμη και σε αυτές τις τόσο σημαντικές ευρωεκλογές αδυνατείς να κρεμάσεις την κομματική σου ταυτότητα και να στηρίξεις ανοιχτά το DEB. To έθνος αυτό θα σας ζητήσει λόγο για αυτό. Όταν το βράδυ ανοίξουν οι κάλπες, εσύ θα είσαι υπεύθυνος για τους ψήφους που θα πάρει αυτός που υποδείξατε ως υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

O κ. Μπαράν θεωρεί προφανώς πως επειδή κατεβαίνει στις εκλογές το DEB θα έπρεπε όλοι οι μουσουλμάνοι  να υποστηρίξουν αναφανδόν αυτό το προξενικό κόμμα.

Να σημειώσουμε επίσης  κάτι σημαντικό. Μπορεί εν προκειμένω να κατηγορούμε έμμεσα  τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν άρει την τραγική ευθύνη  όλων αυτών των χαλασοχώρηδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που αφού επί δεκαετίες  χρησιμοποίησαν κάθε μέσο για να επανεκλέγεται κάθε φορά το άθλιο μαντρί τους (π.χ. θυμόμαστε την μόνιμα ¨πράσινη¨ στον κομματικό χάρτη Ροδόπη), έφτασαν τώρα στο τραγικό σημείο  να αδυνατούν να αναδείξουν ΕΝΑΝ υποψήφιο ευρωβουλευτή από την μειονότητα…

Previous Article

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ DEB ΣΤΑ ΑΡΡΙΑΝΑ ΤΟΥ Ν.ΡΟΔΟΠΗΣ

Next Article

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΜΟΣΟΥΛΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *