Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ…

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 14/6/2016

110620161320093590623_2

Η φωτογραφία είναι από την Αλάνια του νομού Αττάλειας. Μια ομάδα περίπου 60 επαγγελματιών έκαναν διαμαρτυρία και κατέληξαν στο τζαμί όπου και προσευχήθηκαν για την αύξηση του τουρισμού.

Ενδεικτικά ο επαγγελματίας Μουσταφά Ατές που μετείχε στην διαμαρτυρία δήλωσε τα εξής :

¨Τα χρέη μας μεγαλώνουν. Περιμένουμε να έρθουν τουρίστες.  Η εθνική μας ασφάλεια είναι πολύ σημαντική αλλά εμείς είμαστε επαγγελματίες του τουρισμού. Οι περιοχές της Μεσογείου, Αιγαίου και Μαρμαρά όλες ασχολούνται με τον τουρισμό. Όλοι πνίγονται από τα χρέη. Εγώ χρωστάω στην εφορία. Η εφορία κατέσχεσε τους λογαριασμούς μου.  Αυτά πρέπει να τα πληρώσω, αλλά πώς να τα πληρώσω ; Δεν υπάρχει τίποτε, ούτε σεφτέ δεν κάνω. Δεν υπάρχουν τουρίστες. Αφού  ο τουρισμός είναι πόρος εσόδων για το κράτος, τότε και το κράτος ας κάνει κάτι για αυτό. Έστειλα μηνύματα στο υπουργείο τουρισμού, στο Κέντρο Επικοινωνίας της Πρωθυπουργίας, αλλά καμία απόκριση. Κυβέρνηση συστάθηκε. Δεν ανακοινώθηκε όμως κανένα σχέδιο δράσης για τον τουρισμό. Η πορεία του τουρισμού είναι πολύ κακή¨.

Εμείς απλά να θυμίσουμε πως στις τελευταίες εκλογές ο νομός Αττάλειας είχε δώσει στο κόμμα ΑΚΡ 49%. Όταν η Τουρκία εντελώς απρόκλητα, εσκεμμένα και ύπουλα κατέρριψε το ρωσικό αεροσκάφος, βγήκε κανένας φορέας από Τουρκία να αντιδράσει για αυτό ;

ΟΧΙ.

Τι να κάνουμε ;

Ας πρόσεχαν.

Previous Article

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ

Next Article

EΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΒΑΤΖΙΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥΝΤΖΕΛΙ 13/6/2016

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *