Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Που ήταν οι μουσουλμάνοι δημοτικοί σύμβουλοι Κομοτηνής στο ψήφισμα για την Αγία Σοφία ;

No Comments Share:

Και ο δήμαρχος “ρατσιστής”;

Το ζήσαμε και πριν δύο χρόνια, επαναλήφθηκε και προ ημερών. Μόλις έρχεται στο δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής οποιοδήποτε θέμα που αφορά την Τουρκία, είτε πρόκειται για κάποιαν αυτονόητη ελληνική διεκδίκηση, είτε για κάποιο ειδικό θέμα που την ενδιαφέρει, όλοι οι μειονοτικοί δημοτικοί σύμβουλοι είτε ψηφίζουν μονοκούκι αντίθετα με τους πλειονοτικούς είτε εξαφανίζονται!
Προ διετίας ήταν το ζήτημα των δύο στρατιωτικών μας που κρατούνταν στην Αδριανούπολη επί μήνες και ως ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζητήσαμε ψήφισμα υπέρ της απελευθέρωσής τους. Τότε κατηγορηθήκαμε ότι «διχάζουμε» με την συγκεκριμένη ενέργεια, γιατί αναδείχθηκε η κατάσταση που γράφουμε ανωτέρω. Παράλληλα δεχθήκαμε υβριστική επίθεση από ορισμένους μειονοτικούς συμβούλους γιατί ξεσκεπάσαμε την διγλωσσία και την εξάρτησή τους. Τώρα, με το ψήφισμα του δημάρχου, που είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα, ποιος θα κατηγορηθεί; Ακούστηκε και το ωραίο, πως δεν πρέπει να έρχονται τέτοια θέματα στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε το τελευταίο να ασχολείται μόνο με τα σκουπίδια και τους παιδικούς σταθμούς, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στην υπόλοιπη (κανονική) Ελλάδα!

Οφείλουμε να δούμε την αλήθεια κατά πρόσωπο: η μειονοτική κοινωνία εκπροσωπείται κατά κανόνα από συμβούλους – δημάρχους – βουλευτές που είτε φοβούνται τον προξενικό μηχανισμό της Τουρκίας είτε έχουν συμφέρον να τον εξυπηρετούν, έστω σιωπώντας. Σπάνιες οι εξαιρέσεις, τις επισημάναμε όταν φάνηκαν. Είναι θέμα στοιχειώδους επαφής με την πραγματικότητα το να βλέπουμε τι συμβαίνει δίπλα μας και να μην παραμυθιαζόμαστε με ανοησίες περί «ρατσισμών» και άλλων τεράτων.

Ως Παράταξη Πολιτών υπηρετούμε εξαρχής ΚΑΙ αυτήν την υπόθεση για την οποία δεχόμαστε τις συκοφαντίες των ηλιθίων ή των πονηρών.

Δεν πειράζει, συνεχίζουμε!

Σπάρτακος Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής. 18/7/2020

Previous Article

Θρησκευτικοί ηγέτες του Ισλάμ λέει, που συγχαίρουν τον Ταγίπ για την Αγία Σοφία…

Next Article

Μεγάλη φωτιά στον καθεδρικό ναό της Νάντ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *