Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου   11/2/2013

Στις 13/1/2013 δημοσιεύσαμε την παρακάτω ανάρτηση :

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ GAT ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΙΝΤΣ

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς συναντήθηκε με μέλη της GAT

Κατά τις περασμένες μέρες μέλη της Κοινότητας Νέων Ακαδημαϊκών (GAT), φορέα που δραστηριοποιείται υπό την αιγίδα του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας (BTAYTD), οργάνωσαν ένα ταξίδι σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας. Στα πλαίσια αυτά μια ομάδα πήγε στην Προύσα όπου και είχε μια σειρά από συναντήσεις.

Τα μέλη της GAT ήταν φιλοξενούμενοι του βουλευτή Προύσας του ΑΚΡ και αντιπροέδρου Μπουλέντ Αρίντς, του βουλευτή Προύσας του ΑΚΡ Χακάν Τσαβούσογλου, του δημάρχου του Οσμάνγκαζί-Προύσας Μουσταφά Ντουντάρ και του προέδρου του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Σουκρού Κιοσέ. Έτσι κατά την διάρκεια αυτών των συναντήσεων τα μέλη της GAT είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αντιπρόεδρο Μπουλέντ Αρίντς και τον βουλευτή του ΑΚΡ Χακάν Τσαβούσογλου.

Εφ. Μπιρλίκ 10/1/2013

Επανερχόμενοι σε αυτήν την ανάρτηση θα θέλαμε να ρωτήσουμε δύο θέματα. H GAT είναι ένας ένας γνωστός φορέας εκτουρκισμού της μειονότητας, ενταγμένος στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης. Το να είναι ένα στέλεχος του ελληνικού στρατού μέλος σε αυτό το σύλλογο δεν συνιστά θέμα ;   Mήπως σε κάποια από τις παραπάνω φωτογραφίες  υπάρχει  στέλεχος του Ελληνικού Στρατού ;  Και αν υπάρχει, είχε την απαιτούμενη άδεια  από την υπηρεσία για να μεταβεί εκεί ; Επιτρέπεται στρατιωτικός να μεταβαίνει ελεύθερα στην Τουρκία ;  Κάθε απάντηση δεκτή και δημοσιεύσιμη.

Previous Article

MIA ¨ΩΡΑΙΑ¨ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟΛΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *