Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απέσυρε την υποψηφιότητα της η Σιμπέλ Μουσταφάογλου

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 19/6/2019

Με επιστολή που έστειλε στον τύπο, η υποψήφια βουλευτής ΚΙΝΑΛ Ροδόπης Σιμπέλ Μουσταφάογλου, κοινοποιεί πως αποσύρει την υποψηφιότητα της.

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο της επιστολής της είναι εκεί που αναφέρει τα εξής : ¨ «Φίλιες» δυνάμεις, οι οποίες ουδέποτε υπήρξαν συστρατευόμενοι με την μεγάλη προοδευτική παράταξη και ουδέποτε μοιράστηκαν στο παρελθόν το όραμα μας, εκμεταλλεύονται συγκυριακά το ΚΙΝΑΛ ως ένα ακόμα σταθμό της πολιτικής τους πορείας χωρίς προφανώς να είναι και ο τελευταίος.¨

Προφανώς ¨φωτογραφίζει¨ τον συνυποψήφιο της τον Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος προέρχεται από άλλα κόμματα και αίφνης βρέθηκε να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ στην Ροδόπη.

Μπορούμε μόνο να πιθανολογήσουμε τα αίτια που την ώθησαν να πάρει μια τέτοια απόφαση.

Μπορεί να αντιλήφθηκε πως δεν μπορούσε να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από τον Ιλχάν Αχμέτ και δεν θέλησε να παίξει τον ρόλο του ¨νεροκουβαλητή¨. Μπορεί πάλι να το αντιλήφθηκαν αυτό οι ¨κόκκινοι¨ και να την συμβούλεψαν, ώστε να μην ¨πάνε χαμένες¨ κάποιες χιλιάδες μειονοτικών ψήφων . Μπορεί και τα δύο.

Πάντως αυτά τα οποία αναφέρει η κ. Μουσταφάογλου, δεν απασχολούν καθόλου και τους χριστιανούς υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ-Ροδόπης ;

Υπάρχει μήπως καμία περίπτωση να ξεπεράσουν τον Ιλχάν Αχμέτ σε ψήφους;

Σίγουρα πάντως οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ-Ροδόπης θα πρέπει να ξέρουν πως είτε ψηφίσουν τον κ. Μανανά, είτε την κ. Γολγάκη, αυτός που θα βγει βουλευτής θα είναι ο Ιλχάν Αχμέτ.

Αυτός που τίμησε με την παρουσία του τους Οθωμανούς επιδρομείς στην σχετική τελετή….

Ο κ.Ιλχαν Αχμέτ απευθύνεται στους “ομογενείς” του

Previous Article

O Ερντογάν προαναγγέλλει δικαστική δίωξη του Ιμάμογλου !

Next Article

Η Ελένη που αντιστέκεται, η Ελένη που επιμένει !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *