Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πρόεδρος της τουρκοβουλής: “Η Ελλάδα κάνει δηλώσεις προσπαθώντας να κρύψει το φόβο της”

0 σχόλια Share:

Κείμενα του ιστολογίου 29/8 2020

Στο παρακάτω βίντεο ο Πρόεδρος της Βουλής Μουσταφά Σεντόπ ακούγεται να λέει τα εξής :

Πρόεδρος της τουρκικής Βουλής Μουσταφά Σεντόπ :” είμαστε επαρκώς ικανή και ισχυρή να δώσουμε τις κατάλληλες απαντήσεις σε αυτούς που έχουν βλέψεις στα δικαιώματά μας. Αυτό το έχουμε δηλώσει πάντοτε. φυσικά η Ελλάδα είναι ένα κράτος το οποίο προσπαθεί να υποδαυλίσει τα πράγματα σε Ανατολική Μεσόγειο ανεξάρτητα από τις δυνατότητες της την ισχύ της και το μέγεθος της. Βλέπουμε ότι η Ελλάδα κάλεσε όλα τα κράτη του πλανήτη στην περιοχή για βοήθεια. Κάνει δηλώσεις προσπαθώντας να κρύψει το φόβο της.
……
Διαθέτουμε την ισχύ και τη δύναμη να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα αυτού του έθνους μέχρι το τέλος, ανεξαρτήτως κόστους, όποιο κι αν είναι το κόστος.
Η Τουρκία δεν είναι πια η παλιά Τουρκία. διαθέτει όλες τις δυνατότητες για να προστατέψει τα συμφέροντα του έθνους τόσο από την πλευρά της οικονομίας όσο και της στρατιωτικής ισχύος. Τι κάνει εδώ η Γαλλία ; Εδώ είναι η Ανατολική Μεσόγειος. Η Γαλλία που έχει δηλώσει ότι αυξήσει τη στρατιωτική της παρουσία στην Ανατολική Μεσόγειο δεν μπορεί να εξηγήσει με βάση ποιο διεθνές δίκαιο βρίσκεται εδώ.¨

Previous Article

Νέα τουρκική NAVTEX για άσκηση με πραγματικά πυρά

Next Article

29/8/1822- Η ναυμαχία του Γέροντα – Ο Μιαούλης συντρίβει τους Τουρκοαιγύπτιους

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *