Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Aναρτήσεις-βόμβα για τον ρόλο του ιδρυτή του DEB-Αχμέτ Σαδίκ

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  4/1/2020

¨Πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε στο δικαστήριο του Σαδίκ Αχμέτ. Τώρα για ποιόν ηγέτη μας και για ποιόν λογο μπορεί να μαζευτεί τόσος κόσμος…¨

Αυτή η παραπάνω φράση σε μια ιστοσελίδα στο FACEBOOK ήταν η αιτία για μια έντονη συζήτηση μεταξύ διαφόρων ατόμων σχετικά με τον θανόντα ηγέτη της μειονότητας Αχμέτ Σαδίκ. Τις πλέον ρηξικέλευθες και πέραν των τουρκικών ταμπού απόψεις, τις εξέφρασε και πάλι ο γνωστός ¨αιρετικός¨ αρθρογράφος της μειονότητας ο Ιμπράμ Ονσούνογλου.

Εξέφρασε αρνητικές απόψεις για τον Σαδίκ και δέχθηκε επιθέσεις από κάποιους για αυτό και εκείνος ανταπάντησε.Εμείς φυσικά και δεν ξέρουμε αν αυτά που αναφέρει είναι αληθή. Άλλωστε κάποια είναι αξιολογικές κρίσεις. Νομίζουμε όμως πως επειδή ελάχιστες είναι οι φωνές που βγαίνουν έξω από αυτά που επιβάλλει η Τουρκίας για τον ¨ήρωα του τουρκισμού¨ , αξίζει να δημοσιευτούν για χάρη της ιστορικής γνώσης. Πολύ περισσότερο όταν είναι απόψεις κάποιου που έζησε από κοντά τον Σαδίκ. Μερικά από τα σχόλια του Ονσούνογλου είναι στο δεύτερο πρόσωπο επειδή μεσολαβούν άλλοι που σχολιάζουν

Η ανάρτηση αυτή μέχρι τώρα στις 08:20  της 4/1/2020 ακόμη δεν έχει κατέβει από τον διαχειριστή της….

Για να δούμε πόσο θα αντέξει…

Γράφει λοιπόν ο Ονσούνογλου :

¨Αχ βρε Μεχμέτ  (σχ.μεταφρ. : είναι ο διαχειριστής της σελίδας αυτής στο FB)  συνεχώς μιλάς με το στόμα της επίσημης προπαγάνδας και μακράν της μειονοτικής πραγματικότητας.Εσύ ρώτα εκείνο το πλήθος, ¨Για τον Σαδίκ ήρθες ή επειδή υπάκουσες στην έκκληση της μητέρας πατρίδας σου;¨ και αν ένας εξ αυτών σου πει πως ήρθε για τον Σαδίκ, εγώ θα σπάσω την γραφίδα μου.  

Έλα και ρώτα αυτούς που διακρίνονται στην δεύτερη φωτογραφία, αλλά ιδιωτικά όχι  για να δημοσιευτεί, έλα και ρώτα τους Ιμπραήμ Σερίφ, Αϊντίν Μεχμέτ Αρίφ, τον Αχμέτ Φαίκογλου, έλα και ρώτα τον δικό σας ιμάμη από το χωριό Ίσαλο. Πάνε στον άλλο κόσμο και ρώτα τους Μεχμέτ Εμίν Αγκά, Χασάν Χατίπογλου, Μουσταφά Μπατζακσίζ, Σαμπαχαττίν Εμίν, ρώτα τον άρρωστο Ροδοπλού και τον έχοντα σώας τα φρένας Αχμέτ Χατζηοσμάν, ρώτα ¨πως τον ξέρεις τον Σαδίκ¨ και αν οποιοσδήποτε εξ αυτών εκφράσει ΘΕΤΙΚΗ άποψη, εγώ για μια ακόμη φορά θα σπάσω την γραφίδα μου. Πρόσεξε μιλάω έτσι απόλυτα.  

Τελευταία ένα περιστατικό: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Επιστημόνων, έτη της δεκαετίας 90, δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία. O Σαδίκ επιτίθεται στην Χουλιά Εμίν γιατί δεν του έστειλε ιδιαίτερη πρόσκληση σε μια εκδήλωση. Η Χουλιά του λέει πως ¨Δεν έστειλα σε κανέναν, δεν έστειλε ούτε και σε σένα¨. Ο Σαδίκ βρυχάται τότε λέγοντας πως  ¨Εγώ είμαι βουλευτής που πήρα 30 χιλιάδες ψήφους, σε εμένα θα στέλνεις¨ . Εγώ τότε του είπα ¨Α σιχτίρ ρε ! Τους ψήφους που δόθηκαν στην Τουρκία, νομίζεις πως δόθηκαν στον εαυτό σου; ¨. Ο Ροδοπλού τότε είπε ¨Πες τα βρε Ιμπράμ στον άνθρωπο, αν μπορείς να τα πεις¨… Ο Σαδίκ μιλώντας στην Χουλιά Εμίν που του αντιμιλούσε της είπε ¨Εγώ εσένα θα σε ανακηρύξω ΠΡΟΔΟΤΗ !¨ Έτσι ακριβώς….Μετά με το ζόρι σώσαμε τον Σαδίκ από τα χέρια του Κύπριου συζύγου της Χουλιά του Φεβζί. Τον είχε πιάσει από τον λαιμό λέγοντας του ¨Πως αποκαλείς εσύ την σύζυγο μου ΠΡΟΔΟΤΗ¨. Αυτά που περιέγραψα ήταν ο Σαδίκ!

¨Εμένα την αρμοδιότητα να ανακηρύσσω προδότη όποιον θέλω μου την έδωσε το βαθύ κράτος¨. Όχι αυτή η δήλωση δεν ανήκει στον Σαδίκ. Αλλά η δήλωση ¨Όποιος δεν με ψηφίσει τον περιμένει στα σύνορα το αυτοκίνητο της ΜΙΤ¨, είναι μια αυθεντική δήλωση του Σαδίκ

Εσύ δεν με γνωρίζεις αλλά λες για μένα ένα σωρό λόγια. Πρώτα να μάθεις. Αν εγώ μιλάω για τον Σαδίκ,μιλάω επειδή τον γνώρισα καλά. Και δεν τον γνώρισα από την προπαγάνδα και τις κομπορρημοσύνες του Βαθέως Κράτους. Από την 1η γυμνασίου ήμασταν στην ίδια τάξη, στην ίδια σειρά, στην Θεσσαλονίκη ήμασταν 7 χρόνια μαζί, στο ίδιο πανεπιστήμιο, συνάδελφοι, από το 1960 ως το 1995. Εν περιλήψει θα πως το εξής :  O ΣΑΔΙΚ ΑΧΜΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. Εκείνη η σκοτεινή δομή το 1988 ανοιχτά και όπου χρειαζόταν άρχισε να τον επιβάλει με τρομοκρατία, ναι με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ενώ σύμφωνα με τον Σαμίλ Ταγιάρ ήταν ένας ¨ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΤ¨   

……..

Το άτομο με τις περισσότερες μηνύσεις που έκατσε και περισσότερο στην φυλακή είναι ο Χαλίλ Χακί που έβγαζε την εφημερίδα Ιλερί. Αυτό δεν επέτρεψαν να το μάθεις. Ενώ αυτός που πλήρωσε το μεγαλύτερο τίμημα στα δικαστήρια (χωρίς να κάνει φυλακή) είναι ο Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ που βγάζει την ΤΡΑΝΙΑΝΙΝ ΣΕΣΙ. Όλους τους τζερεμέδες τους πλήρωσε από την τσέπη του. Από την Μεγάλη Πύλη, δεν του δόθηκε ούτε δεκάρα. Ο ηγέτης σου ακόμη και το φαγητό που έτρωγε στο εστιατόριο, έβαζε να το πληρώσει η Μεγάλη Πύλη. Και αυτό δεν σου επέτρεψαν να το μάθεις.  

Και αυτός που πραγματικά προκάλεσε την 29η Ιανουαρίου είναι ο Αμπντουλχαλίμ Ντεντέ. Και αυτό το έκρυψε η Μεγάλη Πύλη.

·        Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 η μειονότητα είναι υπό τον έλεγχο και την διοίκηση του Βεθέως Κράτους. Σχέδιο του Βαθέως Κράτους ήταν και ο Σαδικ Αχμέτ. Ένας ΦΥΤΕΥΜΕΝΟΣ  ¨ηγέτης¨ που τον επέβαλλαν στην μειονότητα. Από την αρχή μέχρι το τέλος πρόκειται για ¨ΜΑΤΣ ΣΙΚΕ¨. Δεν έκανε φυλακή ισόβια (!). Τρεις μήνες εξέτισε. Και δεν ήταν μόνος του. Και ο Ιμπράημ Σερίφ ήταν μαζί του. Αλλά ο Σαδίκ ήταν ο μοναδικός αγαπημένος του Βαθέως Κράτους, για αυτό τον άλλο τον συνώνυμο μου τον ξέχασαν, αν και αυτός προσέφερε στο ίδιο σημείο.   

Ο Σαδίκ καταδικάστηκε με στημένες κατηγορίες. Η ελληνική κυβέρνηση δεν θέλησε να του αποδώσει την πραγματική κατηγορία. Διότι φοβόταν για αντίποινα από τη Τουρκία σε βάρος του πατριάρχη. Ετοιμαζόταν να δικάσουν τον Σαδίκ για ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

Για το ελληνικό Βαθύ κράτος όλοι μας είμαστε είτε Τούρκοι πράκτορες είτε δυνητικοί Τούρκοι πράκτορες. Ενώ ο Σαδίκ δεν ήταν δυνητικός αλλά ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ, και η κυβέρνηση είχε κάθε είδους απόδειξη στα χέρια της. Πιάσε από τις επαφές του μέχρι και τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του. Όταν έγινε αντιληπτό πως στόχος της τουρκικής πλευράς ήταν μια τέτοια καταδίκη που θα δημιουργούσε μεγάλη αίσθηση, άλλαξαν γνώμη και ακολούθησε μια αστεία δίκη και καταδίκη.

Γιατί ασχολούμαι; Γιατί πασχίζω; Για να περάσει η διοίκηση της μειονότητας από την ΜΙΤ και το Βαθυ Κράτος και πάλι προς το υπουργείο Εξωτερικών.Το χαφιεδιλίκι πάντοτε υπήρχε στην μειονότητα, αλλά πλέον υπάρχει μόνο χαφιεδιλίκι και υποταγή. Όλοι οι φορείς της μειονότητας είναι υπό την κατοχή του Βαθέως Κράτους, οι εκλογές γίνονται μόνο για εξαπάτηση, στην πραγματικότητα όλα γίνονται με διορισμούς.  Έτσι στους ¨εκλεγμένους μουφτήδες, στην Συμβουλευτική Επιτροπή, έτσι στο DEB , έτσι στους συλλόγους και τις ενώσεις. Στις γενικές και στις τοπικές εκλογές η παρέμβαση είναι σε απαράδεκτο ύψος, όλοι οι υποψήφιοι ανταγωνίζονται ο ένας με τον άλλο για να κερδίσουν την στήριξη της Μεγάλης Πύλης. Αυτό που προσμετράται είναι ο βαθμός υπακοής και χαφιεδισμού. Βιώνουμε ηθική κρίση. Αυτή η πολιτική δεν μας παθητικοποιεί μόνο, αλλά ταυτόχρονα μας διαφθείρει. ¨

Previous Article

O Γ.Γ. του ΟΗΕ προειδοποιεί κατά κάθε ξένης εμπλοκής στη Λιβύη….

Next Article

Κάτοικοι της Λιβύης καίνε τουρκική σημαία σε διαμαρτυρία κατά της τουρκικής εισβολής -βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *