Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΡΟΜΠΟΣΚΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ — ΒΙΝΤΕΟ

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 19/12/2012

Σε λίγες μέρες κλείνει ένας χρόνος από την δολοφονία 34 πάμφτωχων Κούρδων οι οποίοι στις 28/12/2011 βομβαρδίστηκαν στα τουρκοιρακινά σύνορα από τα τουρκικά F16.

Η ομάδα αυτή των Κούρδων είχε περάσει τα σύνορα με μουλάρια μέσα από τα χιόνια και έφερνε προιόντα που έβρισκαν πιο φτηνά στους Κούρδους που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των συνόρων.

Παρά το ότι η ομάδα αυτή εντοπίστηκε πως παρακολουθούνταν επί ώρες ολόκληρες από μη επανδρωμένα τουρκικά αεροπλάνα, εντέλει υποτίθεται πως βομβαρδίστηκαν από λάθος καθώς τους πέρασαν για αντάρτες ! Εν προκειμένω υπάρχουν δύο εκδοχές, Είτε κάποιοι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι εντελώς ανίκανοι στην ανάλυση πληροφοριών που παράσχουν τα IHA, είτα απλά κάποιοι άλλοι –πολιτικοί ή στρατιωτικοί – είναι φονιάδες.

Η περιοχή γέμισε από σκόρπια χέρια-πόδια και κεφάλια από τους 34 Κούρδους, αρκετοί εκ των οποίων ήταν ανήλικοι. Οι συγγενείς τους,  τύλιξαν με κουβέρτες τα διαμελισμένα πτώματα και τα μετέφεραν με μουλάρια και τρακτέρ.

Ένα χρόνο αργότερα δεν έχει ακουστεί ΑΚΟΜΗ μια επίσημη συγγνώμη. Δεν έχει αποστρατευτεί ένας κερατάς για αυτό το φονικό….

Στην μνήμη τους το κάτωθι βίντεο

Previous Article

ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΡΤΟΥΛΟΥΣ

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *