Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ¨ΑΠΙΣΤΟΥΣ¨, ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΚΟΥΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ…

0 σχόλια Share:

 

Κείμενο του ιστολόγιου   30/3/2018

Ο διορισμένος απευθείας από τον Ερντογάν πρύτανης  (στην Τουρκία οι πρυτάνεις επιλέγονται από τον ΠτΔ) του πανεπιστημίου του Μάρντιν, καθηγητής Αχμέτ Αγίρακτσα, σε κείμενο του  χαρακτήρισε ως  ¨αποστάτες¨ όσους ¨πιστεύουν σε ιδεολογίες πέραν του Ισλάμ, στημένες από τους απίστους, όπως η προσκύνηση τάφων και νεκρών, ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός, ο Κομμουνισμός, ο Καπιταλισμός, η Δημοκρατία, η Σοσιαλδημοκρατία….¨  Μάλιστα παρακάτω αναφέρει πως ¨Εάν κάποιος ο οποίος έχει γίνει μουσουλμάνος, αρχίσει να σκέπτεται έτσι, τότε αυτό θεωρείται αποστασία. Και αν δεν υπάρξει μετάνοια, τότε η τιμωρία για την αποστασία είναι η θανάτωση του¨.
Ενώ σε άλλο σημείο της εγκυκλοπαίδειας που διευθύνει ο κύριος (…) πρύτανης γίνεται αναφορά στις ποινές που πρέπει να επιβάλλονται από τον άντρα στην ανυπάκουη γυναίκα. Εκεί αναφέρεται η φράση: ¨Γυναίκα η οποία δεν εφαρμόζει τα νόμιμα αιτήματα του ανδρός της και βγαίνει εκτός της θέλησης του, αρχικά προειδοποιείται, συμβουλεύεται και γίνεται προσπάθεια να πειστεί. Εάν δεν υπάρξει αποτέλεσμα από αυτό ο άντρας την αφήνει μόνη στο κρεβάτι της. Εάν δεν υπάρξει κάποιο όφελος κι από αυτό τότε ο άντρας μπορεί να πάρει κάποια πειθαρχικά μέτρα. Αλλά ο άντρας θα πρέπει με αυτά τα μέτρα να μην αφήνει σημάδια πάνω στο σώμα της γυναίκας:¨.

Πηγή: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/egitim/949545/Artuklu_Universitesi_rektorunun_fetvasi__Demokrasinin_cezasi_olumdur.html

 

Previous Article

¨ΛΑΔΩΣΑΝ¨ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΑΡΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑΝΑΤΟΥ !

Next Article

¨Διότι όσο δίνετε εσείς τόσο θα ζητά αυτός¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *