Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΑΚΙΟΥ

2 Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου    1/11/2016

https://www.youtube.com/watch?v=3wMAhxvCyCs

To βίντεο είναι από την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε στις 9/10/2016 ο ήρωας – μέλος του ΠΚΚ  Σιγιάρ Σερξβέμπουν. Η επίθεση έγινε με φορτηγό έμφορτο βομβών και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό !

Στην αρχή του βίντεο προβάλλονται οι ήρωες του ΠΚΚ προς τιμήν των οποίων γίνεται η δράση αυτή. Ακολούθως μιλά ο μετέπειτα βομβιστής αυτοκτονίας και μετά προβάλλεται το πώς πλησιάζει με το φορτηγό  στο φυλάκιο και εκρήγνυται. Καταγράφεται επίσης η εικόνα του κατεστραμμένου φυλακίου μετέπειτα.

Στο τέλος του βίντεο αναγράφονται τα εξής :

¨Στις 09:35 της 9/10, οι αντάρτες μας πραγματοποίησαν μια διευρυμένη δράση στο φυλάκιο Ντουρέ της επαρχίας Σεμζινάν του νομού Χακκάρι.

Κατά την θυσιαστική δράση του συντρόφου μας Σιγιάρ Σερξβεμπούν, όχημα γεμάτο βόμβες πέρασε το σημείο ελέγχου και προκάλεσε έκρηξη εντός του φυλακίου. Από την σφοδρότητα της έκρηξης καταστράφηκαν πλήρως τα ευρισκόμενα στο φυλάκιο 5 θωρακισμένα οχήματα, 4 υπερυψωμένες σκοπιές, 3 φυλάκια σκοπών,  13 θέσεις μάχης, 2 κοντέινερ και πάνω από 19 μονοόροφα κτίρια. Μετά από την θυσιαστική αυτή δράση, σε ένα άλλο τμήμα του στρατοπέδου πραγματοποιήθηκε δράση από τρεις μεριές με την χρήση 6 βαρέων όπλων και με ατομικό οπλισμό και καταστράφηκαν τρεις θέσεις μάχης. Σε αυτή την δράση σκοτώθηκαν 58 στρατιωτικοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν βαθμοφόροι. Μετά από την δράση ο τουρκικός στρατός μετέφερε τους νεκρούς και τραυματίες με 22 ασθενοφόρα, 3 ελικόπτερα ασθενοφόρα και με 8 θωρακισμένα οχήματα τύπου Κίρπι.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε για την απομόνωση που εφαρμόζεται στον Ηγέτη μας και προς τιμήν των συντρόφων μας που έπεσαν μάρτυρες στην επιχείρηση στην Τσουκούρτζα και των 4 ανθρώπων μας που δολοφονήθηκαν στο Γκέβερ.

Ο σύντροφός μας Σιγιάρ που εντάχθηκε το 2013 στις τάξεις του αγώνα ελευθερίας για το Κουρδιστάν, εξελίχθηκε γρήγορα στην οδό της μαχητικότητας  και είχε ετοιμάσει τον εαυτό του με μια μοναδική πίστη και αυτοθυσία.

Κέντρο Τύπου του HPG 

Previous Article

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Next Article

ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΟΛΗ THΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Νομιζω ενα τετοιο νεο θα επρεπε να ηταν πρωτο στις ταξεις του στρατου μας αλλα και οπωσδηποτε πρωτη θεση στις ειδησεις της αλλοτε Ελλαδας νυν Φατεμασγιαπλακαστάν. Αυτο το παλικαρι αξιζει οσο χιλιοι -και βαλε- νεοθρεμενοι ελληνες βαζω και τον ευατο μου μεσα.

    1. Όταν έχεις τέτοια παληκαρια πως να τα βγάλει πέρα ο εχθρός?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *