Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εξυπνακισμοί αριστερών αλληλέγγυων…

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  6/4/2020

Μειονοτικός αρθρογράφος της Κομοτηνής, ανάρτησε βίντεο με πρωταγωνιστή διάσημο Τούρκο σέφ, να ταίζει αδέσποτα σκυλιά κάπου στην Τουρκία και σχολίασε ειρωνικά ως εξής …

” Τα αδέσποτα σκυλιά στην Κομοτηνή επιτέθηκαν πάλι σε απροστάτευτους συνανθρώπους μας, όπως βλέπετε στο βίντεο που παραθέτω. Δύο είναι οι κυριότεροι εχθροί που αποτελούν θανάσιμη απειλή για την ύπαρξή μας εδώ στη Θράκη, τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ και οι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.  Οι Τούρκοι υποβιβάστηκαν στην τρίτη κατηγορία.”

Η προσβολή είναι διπλή. Καταρχήν χλευάζει άμεσα, όλους αυτούς τους κακοποιημένους ανθρώπους που έχουν πάει αποδεδειγμένα στις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της Κομοτηνής και είναι πάνω απο 250 άτομα κατά το 2019, αφετέρου χλευάζει την τιτάνια προσπάθεια διαφύλαξης των συνόρων μας απo τα σώματα ασφαλείας.

Μήπως θα ήθελε να υποδεχτούμε τους εισβολείς που μας έστειλε η ΜΙΤ και ο Ερντογάν χωρίς αντίσταση ;

Και αυτή την ειρωνεία για δύο όντως πολύ σημαντικά προβλήματα της περιοχής μας, την ντύνει μέ ένα βίντεο, ενός Τούρκου διάσημου “φιλόζωου” σέφ, ο οποίος έχει βράσει, ψήσει, τηγανίσει, καραμελώσει, τσιγαρίσει, φιλετάρει ότι περπατάει, πετάει ή κολυμπάει στην Τουρκία…εκτός απο σκύλους και γουρούνια.

Εδώ το προφίλ του σεφ Μπουράκ στο instagram, το οποίο είναι αυστηρώς ακατάλληλο για βίγκαν…

Να ενημερώσουμε πάντως οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πως τρέχει ακόμη πρόγραμμα που σας επιδοτούν για να φιλοξενήσετε μια οικογένεια καημένων προσφύγων ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. Όποιος ενδιαφέρεται ας το ψάξει να δείξει έτσι και την αλληλεγγύη του.

Όχι μόνο με αναρτήσεις,.,.

Previous Article

Βίντεο – Άθλια συμπεριφορά ενός μετανάστη στην Γερμανία

Next Article

Η καρδιά του Σερντάρ χτυπά για την Τουρκία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *