Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η απάντηση του δημάρχου Ιάσμου για τα λεωφορεία που μεταφέρουν καταναλωτές στην Τουρκία…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  15/1/2020

Στο 8:00 λεπτό της ραδιοφωνικής συνέντευξης του δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στο Ράδιο Χρόνος, ακούγεται να λέει τα εξής :

 

¨Αυτές οι εκδρομές δεν επιβαρύνουν σε καμία περίπτωση τον προϋπολογισμό του δήμου, δεν πληρώθηκαν δεν θα πληρωθούν, δεν υπήρχε περίπτωση να πληρωθούν από τον Δήμο Ιάσμου. Αυτό να γίνει ξεκάθαρο.

Μεμονωμένα εγώ έχω άριστες σχέσεις με ιδιωτικές εταιρείες, αν χρειαστεί μπορώ να αναφέρω και ονόματα, να είναι καλά όλες οι ιδιωτικές εταιρείες σε συνεργασία με εμένα αλλά και με τους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι 2-3 από αυτούς με δικά τους οικονομικά μέσα, νοίκιασαν και έστειλαν λεωφορεία για τις εκδρομές στην Κεσσάνη αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει οτιδήποτε μεμπτό ή ηθικό σε αυτό το θέμα.¨

Δλδ ο δήμαρχος Ιάσμου, παραδέχεται πως κάποιοι δημοτικοί του σύμβουλοι, πληρώνουν ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ τα λεωφορεία για ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ των Ιασμιωτών στα παζάρια της Κεσάνης.

Ποιοί είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι που πληρώνουν απο την τσέπη τους για να σπρώχνουν τα τοπικά χρήματα στα χέρια του Ερντογάν, λειτουργώντας ξεκάθαρα εχθρικά προς τα τοπικά συμφέροντα ;

Ας μας το πει.

Καθώς είναι άλλο πράμα να πηγαίνει ο κάθε δημότης με ίδια μέσα σε ξένες αγορές και άλλο το να τον παροτρύνει οικονομικά ένας αιρετός.

Θα ήταν επίσης ενδιαφέρον να μαθαίναμε ποιες είναι επίσης οι ιδιωτικές εταιρίες και με ποιο κίνητρο,  στέλνουν δωρεάν κόσμο στην Κεσσάνη…

Επίσης σύμφωνα με την δήλωση αυτή, είναι προφανές πως οι εκδρομές αυτές λογικά θα σταματήσουν.

Διότι δεν μπορεί ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ να πληρώνει και κάποιος συνεργάτης του κ. Οντέρ ή μια εταιρία και ένα λεωφορείο για την Κεσσάνη  !

Αν συνεχιστούν οι εκδρομές κ. δήμαρχε,  είναι παράλογο  να σκεφτούμε πως υπάρχουν άλλοι άδηλοι πόροι ;

¨Οσο για τις προσδοκίες σας να φέρετε τουρισμό από Τουρκία και Βουλγαρία στον δήμο Ιάσμου, μακάρι να γινόταν πραγματικότητα, αλλά πιστεύουμε πως  είναι η απλά η πρόφαση για την αποστολή λεωφορείων στην Κεσσάνη….

Αλήθεια δήμαρχε αυτοί που πληρώνουν για τα λεωφορεία μόνο για Τουρκία πληρώνουν;

Διότι μέχρι τώρα δεν είδαμε π.χ. κάποια εκδρομή προς Βουλγαρία…

Και μια παρατήρηση προς τον κ. Αμούτζα-επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Ιάσμου. Κύριε Αμούτζα η ιστοσελίδα μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τουρκική αλλά ελληνικότατη !

Σχετικό δημοσίευμα μας :

 

Δήμος της Θράκης-¨αιμοδότης¨ της οικονομίας της Κεσάνης-Τουρκίας….

Previous Article

Συλλήψεις στα γραφεία του τουρκικού κρατικού πρακτορείου ειδήσεων στο Κάιρο !

Next Article

Βίντεο-κάλεσμα στην διαμαρτυρία για τον λαθροεποικισμό στις 19/1/2020 στην Αθήνα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *