Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μεγάλη εφημερίδα προβάλλει το αίτημα 100 τουρκικών ΜΚΟ για επιστροφή Κρήτης, Δωδεκανήσων κ.α., στην Τουρκία…

0 σχόλια Share:

Kείμενο του ιστολόγιου  20/5/2020

Μια ακόμη εφημερίδα-φερέφωνο του καθεστώτος Ερντογάν, προβάλλει το θέμα με τις 100 τουρκικές ΜΚΟ που ζητάνε την επιστροφή στην Τουρκία της Κρήτης, των Δωδεκανήσων κ.α. Το γεγονός της προβολής αυτού του γελοίου αιτήματος από μια μεγάλη εφημερίδα όπως η Γενί Σαφάκ, δείχνει ότι οι αυτές οι ΜΚΟ (φυσικά) δεν κινήθηκαν από μόνες τους ,αλλά με την στήριξη του τουρκικού κράτους. Κι αφού οι ΜΚΟ έκαναν τις απαραίτητες προκαταρτικές ανακοινώσεις, άρχισε τώρα να προωθεί το θέμα ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του καθεστώτος .

Μάλιστα βλέπουμε πως σε πρωτοσέλιδο άρθρο της στις 14 Μαίου (Ελευθέρια της ελληνικής Θράκης…) ο τίτλος γράφει ¨Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ – Υποβάλλεται μήνυση για επιστροφή της Κρήτης και των Δωδεκανήσων στην Τουρκία¨, ενώ ένας από τους υπότιτλους γράφει ¨Τα 3/4 της Κρήτης ανήκουν σε εμάς¨

Το κακό είναι που ακόμη τόσα χρόνια, δεν έχουμε υποβάλλει εμείς μηνύσεις για επιστροφή της Κωνσταντινούπολης, την οποία άλλωστε οι ίδιοι λένε πως κατέλαβαν (άρπαξαν δηλαδή από εμάς) και μάλιστα οργανώνουν και γιορτές.

 

Previous Article

Συμπολίτες μας που τους άρεσε η ιδέα ¨σύστασης εξόριστης κυβέρνησης δυτικής Θράκης¨…

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠ.ΕΞ. : Η 19/5 ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ ΜΕΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *