Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΕΤΕ !

1 σχόλιο Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  25/2/2019

Όπως βλέπουμε στην παραπάνω σημερινή ανάρτηση του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, συγχαίρει κι αυτός τον Μουσταφά Σεντόπ που τοποθετήθηκε από τον Ερντογάν πρόεδρος της βουλής.

Eμείς να συστήσουμε στον κ. Μέτε να προσέξει ποιόν συγχαίρει, διότι ο Σεντόπ το 2013, έλεγε τα εξής:

Ακούγεται λοιπόν ο Μουσταφά Σεντόπ (που τώρα έγινε πρόεδρος της τουρκικής βουλής) να λέει τα εξής :  «Αυτοί που κάνουν επιχειρήσεις κατά του ΑΚP στην ουσία, κάνουν την ίδια επιχείρηση και κατά της αδελφότητας Γκιουλέν. Η αδελφότητα αυτή για μας δεν είναι μια ξένη δομή την ξέρουμε από κοντά. Πολλοί από εμάς έχουμε προσωπικές φιλίες με την αδελφότητα Γκιουλεν. Όπως και τον Χότζα-εφέντη τον ξέρουμε από τα χρόνια του 1970. Μεγαλώσαμε ακούγοντας τα κηρύγματα του. Δηλαδή γνωρίζουμε πολύ καλά τις απόψεις τους τις σκέψεις του τις αντιδράσεις του…Να σας εξηγήσω το θέμα. Εδώ ξέρουμε τις πολιτικές θέσεις της αδελφότητας σχετικά με το ΑΚP, όμως εδώ αυτή η γραφειοκρατική δομή που υποτίθεται ότι έχει σχέση με την αδελφότητα δεν είναι μια δομή που έχει τις κοινές πολιτικές θέσεις κοινές σκέψεις με το ΑΚP, για αυτό εγώ δεν πιστεύω ότι η «αδελφότητα» έχει πρόβλημα με τις πολιτικές του ΑKP είτε σχετικά με την πολιτική επίλυσης του κουρδικού ζητήματος είτε με την εξωτερική πολιτική.

Επίσης όταν κάνουμε λόγω για αδελφότητα πρέπει να το ξεχωρίσουμε, η αδελφότητα δεν είναι μόνο κάποιοι επιχειρηματίες αλλά η βάση της αδελφότητας όλοι τους είναι οπαδοί του AKP, όλοι αυτοί έχουν αναλάβει καθήκοντα στις τοπικές οργάνωσης του AKP ψηφίζουν το AKP…..¨

Με λίγα λόγια πιο Γκιουλενιστής δεν γίνεται !

Για αυτό κ. Μέτε πρόσέξτε !

Previous Article

ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Next Article

¨Ακόμη κι αν οι ΗΠΑ δώσουν στην Τουρκία τα F-35, θα εφαρμόσουν κυρώσεις στην Άγκυρα λόγω των S-400¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. Ώστε, λοιπόν, συνεταιράκια οι Ερντογανιστές με τους Γκιουλενιστές.
    Δεν είναι δα κάτι καινούριο αυτό.
    Μόνο έτσι επιβιώνουν και “μεγαλουργούν” όλα αυτά τα πολιτικά και θρησκευτικά λαμόγια, ταΐζοντας σανό το εύπιστο “ποίμνιο” τους.
    Υπό άλλες συνθήκες οι μισοί μειονοτικοί ίσως θα έπρεπε να είχαν “πακεταριστεί” για κάποιες φυλακές υψίστης ασφαλείας της γείνοτος.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Nullam justo elit. in suscipit massa