Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΜΗΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ

No Comments Share:

 

 

Κείμενο του ιστολόγιου  23/3/2018 

Ο αρχιπράκτορας τουρκικών συμφερόντων Αχμέτ Μέτε, σε μήνυμα του της 15/3/2018 αναφέρει τα εξής:

¨Άγιοι ομογενείς μου

Βλέπω ως επωφελές να κάνω μια σύντομη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που απασχολεί τα μυαλά όλων, σχετικά με την δήθεν εκλογή μουφτήδων που λέγεται πως θα γίνει από το κράτος. Καταρχήν επιθυμώ να αναφέρω πως δεν μας είχε απομείνει πίστη πως το κράτος θα μπορούσε να κάνει εκλογή μουφτήδων.  Εάν όμως υπάρχει μια τέτοια εργασία τότε αυτή πρέπει να γίνει με τον τρόπο που επιθυμεί η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης και όπως προβλέπουν οι συνθήκες.  Ίντριγκες που επιβάλλονται στην μειονότητα και δεν είναι σύμφωνες με τις συνθήκες δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν αποδεκτές.    

Είναι τόσο πικρό το ότι από την μέρα που εμφανίστηκε το θέμα των μουφτειών, ο οργανισμός της μουφτείας αιμορραγεί και συνεχίζει να αιμορραγεί.

Αρμοδιότητες των μουφτειών μας που μας αφαιρέθηκαν, με μη δημοκρατικές κρατικές μεθόδους, πετσοκόβονται και μένουν κενές περιεχομένου.  Εμείς όπως πάντα, έτσι και από τώρα και μετά, μαζί με τους αρμοδίους των μουφτειών μας, θα συνεχίσουμε να ζητάμε την επιστροφή τους.¨

Όποιος Έλληνας κρατικός αξιωματούχος συνεργήσει σε κάτι τέτοιο (εκλογή μουφτήδων) θα έχει εγκληματίσει κατά της Ελλάδας. Και αν κάποιοι σας λένε πως ¨Θα ελέγχουμε την εκλογή επειδή θα είναι μέσω των κρατικά διορισμένων ιεροδιδασκάλων¨ να τους πείτε πως αυτό είναι απλά ¨προφάσεις εν αμαρτίες¨. Θα πρόκειται για μια ακόμη υποχώρηση ενάντια στον τουρκικό ιμπεριαλισμό με διττό σκοπό.

Να ηρεμήσουν (έτσι ελπίζουν) το τουρκικό κτήνος αλλά και βέβαια να καρπωθούν τα εκλογικά οφέλη της πράξης αυτής.

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤHN ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ

Next Article

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *