Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το μαχαίρι του ¨επενδυτή¨ στόχευε τον λαιμό και μετά την καρδιά του αστυνομικού !

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου 17/11/2019

Σχετικά με το περιστατικό στο οποίο επενδυτής μαχαίρωσε αστυνομικό στο χωριό του Νομού Ροδόπης μάθαμε τις εξής επιπλέον πληροφορίες.

Μας μεταφέρθηκε πως εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ο δράστης είναι από βορειοαφρικανική χώρα (Μαρόκο Αλγερία Τυνησία..). Αυτές οι χώρες παρά το ότι έχουν απέναντί τους Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία δεν πάνε από κει, διότι εκεί έχουν λάβει τα μέτρα τους…

Πλέον είναι πολύ πιο εύκολο για αυτούς να αγοράσουν ένα εισιτήριο από την κρατική τουρκική αεροπορική εταιρεία. Οι Τουρκικές Αερογραμμές (THY) έχουν εισιτήρια και από 15 ευρώ (!) από αυτές τις χώρες προς την Κωνσταντινούπολη. Από εκεί τους παραλαμβάνουν οι πράκτορες της ΜΙΤ και τους φέρνουν ως τα σύνορα με την Ελλάδα…

Μάθαμε λοιπόν πως στην πρώτη του μαχαίρια, ο “επενδυτής” προσπάθησε να χτυπήσει τον λαιμό του αστυνομικού, δηλαδή να τον σφάξει… Άλλωστε οι τζιχαντιστές πιστεύουν πως αν σκοτώσουν ¨άπιστο¨ με μαχαίρι πάνε στον παράδεισο !

Και όταν ο αστυνομικός ενστικτωδώς απομακρύνθηκε, ο “επενδυτής” δεν έφυγε,  αλλά προσπάθησε δις να τον μαχαιρώσει στην καρδιά (!!!). Για αυτό και ο αστυνομικός έχει άλλα δύο τραύματα στο αριστερό του χέρι, με το οποίο προσπάθησε να προστατευτεί.

Όπως μας είπε φίλος αστυνομικός… “Σε λίγο θα παίζουν μπάλα με τα κεφάλια μας”…

Για όσους δεν είδαν το προηγούμενο δημοσίευμα μας…

Έκτακτο-Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό στην Ροδόπη !

 

Previous Article

Δηλώσεις κορυφαίου Ρώσου αξιωματούχου για τις προοπτικές της συνεργασίας Ρωσίας-Τουρκίας

Next Article

Έκτακτο-Λαθρομετανάστης μαχαίρωσε αστυνομικό στην Ροδόπη !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *