Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

4 συνεργάτες του εχθρού τιμωρήθηκαν…

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολογίου 25/6/2020

To τουρκικό κράτος είναι ¨μανούλα¨στις προβοκάτσιες. Πριν από μερικές μέρες δημοσιεύτηκε σε τουρκικά ΜΜΕ η είδηση πως 4 εργάτες που πήγαιναν να εργαστούν σε εργοτάξιο ( σε περιοχή όπου είναι ενεργό το αντάρτικο)  χτυπήθηκαν από τους ¨τρομοκράτες¨ με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι 4. Και να οι δακρύβρεχτες φωτογραφίες των μικρών παιδιών που έμειναν ορφανά κ.λ.π.

Σήμερα λοιπόν σε μια κουρδική ιστοσελίδα που εμπιστευόμαστε, διαβάσαμε τα παρακάτω :
¨Στις 16 Ιουνίου το HPG πραγματοποίησε μια δράση τιμωρίας… Τιμωρήθηκαν 4 κόντρα.  Το τουρκικό κράτος -εισβολέας προβάλλοντας αυτά τα άτομα στον τύπο του σαν πολίτες, προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια πως συνεργάζονταν με τον εχθρό¨

Οι ¨κόντρα¨ ή ¨κορουτζού¨ είναι Κούρδοι που έναντι μισθού παίρνουν τα όπλα, συντάσσονται δίπλα στον τουρκικό στρατό (χωρίς φυσικά τα προνόμια που θα είχε ένα κανονικό στέλεχος) και  παίρνουν μέρος στις επιχειρήσεις ενάντια στους αντάρτες του HPG. Πρόκειται δηλαδή για ¨φτηνό κρέας¨ που χρησιμοποιούν οι Τούρκοι και για να μειώσουν τις απώλειες τους αλλά και για να προκαλέσουν χάσμα μέσα στην κουρδική κοινωνία.

Εν προκειμένω λοιπόν, 4 εξ αυτών πήραν την δίκαιη τιμωρία που αξίζει στους προδότες…

 

Previous Article

¨Το ελληνικό γουρούνι¨ ασχολείται με τα τζαμιά….

Next Article

Ο τουρκικός εκβιασμός προς την ΕΕ αποδίδει-Έτοιμα άλλα 485 εκ. ευρώ για την Τουρκία…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *