Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε κι αυτούς ;

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  5/8/2020

Μερικές από τις επιλογές που έκανε η μουφτεία Κομοτηνής πέρσι κατά την επιλογή των ιεροδιδασκάλων ήταν για τα μπάζα .

Πριν από 3 μήνες ακριβώς είχαμε γράψει τα εξής : ¨Ο άνθρωπος ανήκε σε ισλαμιστικό τάγμα της Τουρκίας. ¨Η σύζυγος του και τα παιδιά του είναι Τούρκοι πολίτες και μένουν στην Τουρκία. Ο ίδιος παραπέμπει σαν μορφή σε ταλιμπάν. Και εσύ τον διορίζεις ως ιμάμη ; Με δεδομένο του πόσο αδίστακτη είναι η Τουρκία, δεν θα το λέγαμε και σοφή επιλογή σοφολογιότατε …

Τώρα λοιπόν μάθαμε πως ο εν λόγω κύριος που πληρωνόταν από το ελληνικό κράτος και που πιθανόν θα κάνει και πάλι τα χαρτιά του τώρα, μετέβη στην Τουρκία και προσευχήθηκε εντός της Αγίας Σοφίας !  Μάλιστα τον έπιασε και η κάμερα του κρατικού TRT !

Αυτό ακριβώς θα πει να φτύνεις εκεί που τρως…

Μια άλλη ξεχωριστή περίπτωση είναι ο ιεροδιδάσκαλος που σε σχόλιο του έγραφε για τους Έλληνες που ¨τους πέταξαν στην θάλασσα στην Σμύρνη¨. Σε ανάρτηση μας της 21/5/2020 γράφαμε τα εξής :

¨Παρατηρήσαμε μία ανάρτηση ειδησεογραφικής ιστοσελίδας που έγινε στο facebook και η οποία κατηγορούσε τον δήμαρχο Σμύρνης Τουντζ Σογιερ. Όπως είναι αναμενόμενο έγιναν πολλά σχόλια από υποστηρικτές του Ερντογάν πού έβριζαν το δήμαρχο Σμύρνης. Ορισμένοι εξ αυτών τον κατηγορούσαν ως “Έλληνα”…. Μας έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση όταν είδαμε έναν μουσουλμάνο από την ελληνική Θράκη-δημόσιο υπάλληλο, να καταφέρεται κατά του δημάρχου Σμύρνης βρίζοντας τους Έλληνες !!!! Για την ακρίβεια έγραψε : ” Δεν τους πέταξαν στην θάλασσα τους Έλληνες, οι άγριοι έλληνες γκιαούρηδες, είναι στην Σμύρνη“. Αναρωτιόμαστε, είναι ανάγκη να πληρώνουμε κάθε αγράμματο που μας μισεί τόσο πολύ ; Εννοείται πως έχουμε τα στοιχεία του “κυρίου” αυτού…

Για αυτό το σχόλιο λοιπόν μάθαμε εκ των υστέρων πως η δικαιολογία που πρόβαλλε ο ίδιος είναι : ¨Τα έγραψα κατα λάθος¨….

Αλλά και πέραν αυτών των δύο άτυχων επιλογών, είναι άσχημο στις προσλήψεις αυτές να υπεισέρχονται προσωπικές αντιπάθειες και να μην διορίζονται άτομα που έδειξαν την αξία με το έργο τους κι όχι με λόγια.

Ο Θεός να φωτίσει την επιτροπή να κάνει καλύτερες επιλογές φέτος, γιατί πέρσι τα σκά@@σε…

Previous Article

Βίντεο- Πανηγυρισμοί Πακιστανών για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Next Article

Βίντεο- ¨Για την Ελλάδα ρε γαμώτο θα τρέξω¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *