Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ 21-4-2012

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 22-4-2012

Πραγματοποιήθηκε στον Εχίνο στις 21-4-2012 τελετή για την Γέννηση του προφήτη. Την οργανωτική ευθύνη φυσικά την είχε ο τουρκόψυχος ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε. Παρόντες ήταν ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς, ο δήμαρχος Μουσταφά Τσουκάλ, ο μουφτής του Σμόλιαν-Βουλγαρίας Νεμτζί Ντίμποφ, ο μουφτής του Τεκίρνταγ Μαχμούτ Γκιουρλέν, ο μουφτής Ιψάλων Ναζίμ Κετσετζί, ο ιεροκήρυκας-επικεφαλής των μαθημάτων Κορανίου στην Κωνσταντινούπολη, ο αντιπρόεδρος του DEB Οζάν Αχμέτογλου, οι υποψήφιοι βουλευτές Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (ΣΥΡΙΖΑ), Αντνάν Πετσενίκ (ΝΔ), Μπατάκ Σαμπάν (ΝΔ), Μπαράν Μπουρχάν (ΠΑΣΟΚ), Τουρκές Χατζημεμίς (ΔΗ.ΣΥ) και ο νυν βουλευτής Τσετίν Μάντατζη. Eννοείται πως όλοι οι υποψήφιοι υπέβαλαν τα σέβη τους στον πρόξενο και στον ψευδομουφτή. Η τελετή έγινε στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εχίνου όπου είχε τοποθετηθεί ειδική εξέδρα, μικροφωνική εγκατάσταση και τεράστια ηχεία.

Είχε έρθει επίσης χορωδία ατόμων από την Τουρκία που έψαλαν θρησκευτικούς ύμνους.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ένας από τους υπαλλήλους της ψευδομουφτείας, ο Μουσταφά Τράμπα.

Μετά από μια σύντομη εισαγωγική ομιλία πήρε τον λόγο ο μουφτής του Τεκίρνταγ ο οποίος ….δεν έλεγε να κατέβει μετά ! Παραθέτω μερικές φράσεις του :

¨Οι μάρτυρες ήρωες παππούδες μας βρίσκονται αυτή τη στιγμή ανάμεσα μας, προσεύχονται για εμάς, χαίρονται για εμάς και γιορτάζουν¨

¨Εμείς ως έθνος, εσείς σαν μειονότητα από το ίδιο έθνος νομίζω πως την αγάπη που έχουμε για τον προφήτη δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο. Ξέρω πως και οι άλλοι τον αγαπάνε αλλά η δική μας αγάπη είναι ξεχωριστή. Έτσι δεν είναι ; Από τους Οσμάν Γκαζί και τους Ορχάν Γκαζί ως τους Σουλεϊμάν και ακόμη παραπέρα. Θάλασσα ; Και την θάλασσα θα περάσετε ! Διότι έχουμε μαζί μας τον προφήτη Μωάμεθ ! Όρμα γιέ μου ! Όρμα !

………………..

Σε αυτούς που πιστεύουν στο Προφήτη δεν στέκεται και δεν μπορεί να σταθεί κανένα εμπόδιο.¨

Το ενδιαφέρον ήταν όταν σε κάποια στιγμή του λόγου του είπε πως ¨Εδώ έχει πολλούς Πομάκους¨ οπότε όταν του φώναξε κάποιος από κάτω ¨Και αυτοί Τούρκοι είναι¨, αντιλήφθηκε το ¨λάθος¨ και είπε : ¨Ε μα φυσικά Τούρκοι είναι. Τούρκοι και γκιαούρηδες υπάρχουν στα Βαλκάνια. Ο τουρκισμός και το Ισλάμ έγιναν τόσο πολύ ένα στα Βαλκάνια που τους μουσουλμάνους τους λένε Τούρκους και τους μη μουσουλμάνους γκιαούρηδες. Έτσι δεν είναι ; Έτσι είναι !¨

Στο τέλος της εκδήλωσης ανέβηκε στο βήμα ο ιεροκήρυκας από την Κωνσταντινούπολη και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Σάρνιτς για την προσφορά του στο τουρκικό έθνος και ανέφερε πως οι προσευχές όλων θα συνοδεύουν τον πρόξενο Σάρνιτς στην νέα του θέση ως πρεσβευτή στην Μογγολία.

Στο τέλος ο Μέτε αφού ευχαρίστησε τους διάφορους που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους αστυνομικούς της ασφάλειας για την παρουσία τους εκεί !

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ

Next Article

¨ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *