Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΕΡΡΟΥΧ ΟΖΚΑΝ

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 4/12/2012

 

Τελευταία αναφερθήκαμε στον κύριο Φερρούχ Οζκάν-πρόεδρος του Συλλόγου Τούρκων Ελλάδας (YUNTURK) και στα στοιχεία του. Για να έχουμε μια απλή εικόνα αυτών που πρεσβεύει σας παρουσιάζουμε και λίγες σειρές από άρθρο που αναδημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ¨μαγαζιού ¨ αυτού.

Ας δούμε λοιπόν :

 Συνεχίζονται οι πιέσεις πάνω στην Τουρκική Μειονότητα στην Ελλάδα

 Το τελευταίο αιχμάλωτο έθνος στην Ευρώπη…Δυτική Θράκη.

………………………..

Στην Ελλάδα οι Τούρκοι (Τουρκικής καταγωγής Έλληνες πολίτες) παρά τις κρατικές δεσμεύσεις δεν μπορούν να εκλέξουν τους μουφτήδες τους. Διότι η Αθήνα κήρυξε παράνομους τους μουφτήδες που εξέλεξαν. Οι Τούρκοι της Ελλάδας είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν σαν μουφτή αυτόν κ που κρίνει κατάλληλο το κράτος. Ο μουφτής που βρίσκεται επικεφαλής της τουρκικής μειονότητας έτσι, είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί τις θρησκευτικές, εθνικές και ιστορικές εμμονές της Αθήνας…

Αυτή η βαριά, ασυνείδητη και παράνομη κρατική καταπίεση βιώνεται στην Ελλάδα. Φαίνεται πως δεν έχει φαλιρίσει μόνο το οικονομικό σύστημα και η φήμη της Ελλάδας εντός της Ε.Ε. Ταυτόχρονα έχει πτωχεύσει και ο νόμος, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία του πιστεύω και η ελευθερία σκέψης.

Μπορεί να εκπλήσσεστε από αυτά διότι οι αναφορές της Ε.Ε. αυτά τα θέματα δεν τα θίγουν. Μπορεί να έρχονται σο μυαλό σας οι διαδηλώσεις στην Αθήνα. Μάλιστα ενδεχομένως βλέποντας τα μπορεί να νομίσετε πως ο κόσμος είναι ελεύθερος να εκφράζει τις ιδέες του και την αντίδραση του.

Στην πραγματικότητα έχετε δίκιο διότι αν είστε ένας Έλληνας πολίτης (Ελληνικής καταγωγής και ορθόδοξος) δυσαρεστημένος με την κυβέρνηση και ανήσυχος από την κρίση, μπορείτε να κοινοποιήσετε σε αυτό το θέμα τις σκέψεις σας και να εκφράσετε ην αντίδραση σας.

Αλλά εάν είστε μουσουλμάνος ή Τούρκος, τότε δεν μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε για τίποτε.

…………………..

Ο τουρκικός πολιτισμός και η τουρκική γλώσσα στην Ελλάδα χάνονται. Με αργό και συστηματικό τρόπο…

Οι Τούρκοι στη Ελλάδα ζούνε σε χωριά που οι ίδιοι ίδρυσαν, αλλά τώρα έχουν ονόματα που τους έδωσε η Αθήνα. Oι Τούρκοι που ζούνε σε εκείνα τα χώματα, μετά το χάσιμο του ηγέτη τους Σαδίκ Αχμέτ σε ένα ύποπτο τροχαίο ατύχημα, δυσκολεύονται να συντηρήσουν την ελπίδα τους για το μέλλον . Πολλοί Τούρκοι εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. Το ελληνορθόδοξο κράτος αναγκάζει τους Τουρκικής καταγωγής πολίτες να εξελληνιστούν..

…………………¨

Καλό ε ; Πάρτον στο γάμο σου να σου πει “και του χρόνου¨ ! 

 Στην ¨φωτογραφία¨ από το άρθρο ανεμίζει βέβαια και η γνωστή σημαία….

Previous Article

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ — ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

Next Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ¨ΕΦΟΔΟΣ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *