Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τουρκία:Το κράτος -φυλακή σε περιοδεία

No Comments Share:

Τουρκία:Το κράτος -φυλακή σε περιοδεία

67db2a6f5c6988e8944cdcf38a1114c2

Μέρος της συνέντευξης στην εκπομπή του Παύλου Κυριακίδη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΥΛΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ

Θ. Μαλκίδης

Το κράτος -φυλακή Τουρκία σε περιοδεία

Το προγραμματισμένο δημοψήφισμα στην Τουρκία το οποίο θα επικυρώσει την εγκαθίδρυση του Ερντογάν σε Σουλτάνο Κεμαλικής κοπής, αποτελεί ένα κεντρικής σημασίας θέμα για την πορεία της χώρας. Προφανώς για το αν η Τουρκία θα αποτελεί ένα ολοκληρωτικού τύπου καθεστώς και με τη λαϊκή συναίνεση. Μία χώρα που ουσιαστικά δεν θα έχει ούτε Κυβέρνηση ούτε Κοινοβούλιο, παρά μόνον έναν παντοδύναμο και ανεξέλεγκτο Πρόεδρο.

Οι περιοδείες (!!!!) για την προώθηση του δημοψηφίσματος, οι κατηγορίες περί Ναζισμού (οι Δάσκαλοι μιλούν στους Μαθητές….), η πρόκληση και το θράσος ως εξωτερική πολιτική, οι φυλακίσεις χιλιάδων ανθρώπων, η εισβολή σε γειτονικές χώρες και η απειλές σε άλλες, η άρνηση των παλιών Γενοκτονιών και η νέα Γενοκτονία εις βάρος των Κούρδων, αποτελούν μεταξύ των άλλων τη σημερινή πραγματικότητα. Όταν ο Σουλτάνος γίνει και με το νόμο Σουλτάνος ακολουθώντας τον δάσκαλο του Αδόλφου Χίτλερ, Μουσταφά Κεμάλ τότε τι να περιμένουμε;

αρχείο λήψης

Ο Τζαν Ντουντάρ, ο πρώην αρχισυντάκτης της «Τζουμχουριέτ», ο οποίος δημοσίευσε το άρθρο με τίτλο «Αυτά είναι τα όπλα που ο Ερντογάν λέει πως δεν υπάρχουν», αποκαλύπτοντας ότι τα φορτηγά που ανήκαν στις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας (MIT) μετέφεραν όπλα στους ισλαμιστές στη Συρία, είναι ακόμη πιο συγκεκριμένος.
Έχοντας φυλακιστεί για «αποκάλυψη κρατικών μυστικών», «κατασκοπία», «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση», υποστεί απόπειρά δολοφονίας και διωκόμενος πλέον διαφεύγει στο εξωτερικό μπορεί να μιλήσει με περαιτέρω στοιχεία:

«Στην Τουρκία έχουμε μια καταπιεστική κυβέρνηση που στηρίζεται στα ψέματα και μισεί την αλήθεια……
Ο Ερντογάν απεχθάνεται την κριτική. Για τον Ερντογάν, εάν δεν είσαι μαζί του, είσαι με τους τρομοκράτες, είσαι εχθρός, είσαι προδότης.Βγήκε live στην τηλεόραση και στοχοποιώντας με, υποσχέθηκε ότι «εκείνος που το έγραψε θα το πληρώσει πολύ ακριβά».
Ο Ερντογάν με πρόσχημα το πραξικόπημα σαρώνει τα πάντα. Εκκαθαρίσεις. Διώξεις. Συλλήψεις. Δεκάδες χιλιάδες απολύσεις – δικαστικοί, πανεπιστημιακοί, δημόσιοι υπάλληλοι, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, δημοσιογράφοι. Κλίμα τρόμου. Όλοι φοβούνται.

Η αγριότητα της καταστολής δεν έχει όμοιό της….
Εκατοντάδες δημοσιογράφοι έχασαν τη δουλειά τους…δεκάδες ΜΜΕ υποχρεώθηκαν να κλείσουν. Καταστολή. Συλλήψεις. Διώξεις. Περισσότεροι από 150 δημοσιογράφοι δεν βρίσκονται στα γραφεία τους, αλλά σε κελιά. Η Τουρκία είναι σήμερα η πιο μεγάλη φυλακή (δημοσιογράφων) στον κόσμο……

Παράλληλα ο Ερντογάν εκβίασε την Ευρώπη απειλώντας την με τους πρόσφυγες. Ο εκβιασμός του ήταν πολύ αποτελεσματικός.

Η συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας για το προσφυγικό κλείνει το στόμα της Ευρώπης για όσα συμβαίνουν στην Τουρκία. Η συμφωνία είναι: ο Ερντογάν να κρατήσει τους πρόσφυγες στο τουρκικό έδαφος με αντάλλαγμα η Ευρώπη να σωπαίνει για όσα κάνει ο Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας. ….

Ευτυχώς, όμως, είμαι ζωντανός. Το λέω μετά λόγου γνώσεως…..». (απόσπασμα από τη συνέντευξη στην Τ. Παπαδοπούλου)

www.kar.org.gr_2016-01-02_05-14-49_screen-shot-2016-01-02-at-7.12.54-am-1

Πολλοί και πολλές στην Ελλάδα και την Κύπρο που έτρεφαν αυταπάτες, έχουν ακόμη ψευδαισθήσεις για την Τουρκία, έχοντας γίνει και συνομιλητές της προωθώντας ακόμη και λύσεις που αφορούν τη Δημοκρατία και την Ελευθερία αρχές απροκάλυπτα ασύμβατες με την Τουρκία;

Η ιστορία θα κρίνει αυστηρά εάν ο Ελληνικός λαός στην Ελλάδα και την Κύπρο θα επιλέξει να είναι με τη βαρβαρότητα και το φασισμό ή με τις αξίες της Ελληνικότητας, που είναι η αντίσταση στον ολοκληρωτισμό. Μία πράξη που συμβαδίζει με αυτήν την επιλογή είναι στην μεν Κύπρο να σταματήσουν οι συνομιλίες για την αποκαλούμενη λύση, στη δε Ελλάδα να απαγορευτεί η είσοδος στον περιοδεύοντα θίασο του επιγόνου του Κεμάλ Σουλτάνου Ερντογάν, του κράτους -φυλακή, των ρατσιστών και φασιστών Γκρίζων Λύκων και των ποινικών εγκληματιών…..

αρχείο λήψης (1)

Δείτε το βίντεο του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP) για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, έχοντας πολύ ενδιαφέρον για τους Έλληνες και τους Χριστιανούς.

Previous Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ BTTDD

Next Article

ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΕΞ: ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *