Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ενημέρωση σχετικά με τις πολιτικές ήπιας ισχύος της Τουρκίας….

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  5/2/2020

Πριν από λίγες μέρες ο Φερρούχ Οζκάν έγινε ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα με το τελεσίγραφο που έδωσε στην Ελλάδα (!) ζητώντας αυτονομία για την ¨Δυτική Θράκη¨, όπως την αποκαλούσε. Πέραν του παραληρήματος του ανθρώπου αυτού, το σοβαρό ήταν πως οι π@@@ριές του δημοσιεύτηκαν σε μεγάλη και γνωστή φιλοκυβερνητική εφημερίδα της Τουρκίας.

Ο κύριος αυτός έχει και έναν γιο τον Χασάν Οζκάν, του οποίου οι ιδέες δεν διαφέρουν και ιδιαίτερα από τον πατέρα του. Ο οποίος  χτες έκανε την παρακάτω ανάρτηση:

Μας ενημερώνει λοιπόν πως χτες ως μέλη ενός ιδρύματος, συναντήθηκαν με τον Δυτικοθρακιώτη διευθυντή της Διεύθυνσης Απόδημων Τούρκων Αμπντουλλάχ Ερέν, ο οποίος τους παρείχε πολύτιμες πληροφορίες για την ¨Διασπορά της Τουρκίας και τις Πολιτικές Ήπιας Ισχύος¨.  Στην φωτογραφία ο Ερέν είναι στο κέντρο και στα αριστερά του βρίσκεται ο Χασάν Οζκάν ο οποίος εργάζεται στο τηλεοπτικό κανάλι Rumeli TV.  Δίπλα στον Οζκάν βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης Τανέρ Μουσταφάογλου-γνωστός για τις ανθελληνικές του απόψεις. Στα δεξιά της φωτογραφίας διακρίνουμε και τον δημοσιογράφο-Έλληνα πολίτη Ιλχάν Ταχσίν-εκδότη της Μπιρλίκ.

Previous Article

Αργά το βράδυ επεισόδια ανάμεσα σε πορεία αντιεξουσιαστών και κατοίκων της Μυτιλήνης !

Next Article

Τώρα τους έπιασε η έγνοια για την Ιντλίμπ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *